ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ–ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ:Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ


ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ – ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ:
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
 
6 Δεκέμβρη 2017
 
Στις 1/12 η υπηρεσία των φυλακών μας δήλωσε πως υπάρχει εισαγγελική εντολή να πάμε στο νοσοκομείο. Εμείς έχουμε δηλώσει από την έναρξη της απεργίας πείνας ότι θα αρνηθούμε να πάμε σε νοσοκομείο αν πρώτα δεν επιλυθεί το ζήτημα των τηλεφωνικών επικοινωνιών με το παιδί μας.
Επειδή δεν είχαμε καμία επίσημη απάντηση προς αυτό, αρνηθήκαμε στις 1/12.
Την Ρούπα την είχαν βγάλει από την πτέρυγα με την δικαιολογία ότι θα μιλήσει με τον Μαζιώτη. Αφού δεν  υπήρχε επίσημη ενημέρωση για την επικοινωνία που ζητούσαμε, η Ρούπα ζήτησε να γυρίσει πίσω στον θάλαμο. Οι αρχιφύλακες Λαμπράκης και Νικολόπουλος καθώς και ο αρχιφύλακας των γυναικείων  Τσούκας Κοσμάς, έκλεισαν όλες τις πόρτες προς την πτέρυγα και δήλωσαν στην Ρούπα πως θα πάει νοσοκομείο θέλει δεν θέλει.
Η ίδια είχε κάνει προ ημερών αναφορά που ζητούσε προσωπική διαβεβαίωση για τις επικοινωνίες από τον εισαγγελέα ή από τον διοικητή της εξωτερικής φρουράς. Ήρθε ο υποδιοικητής της εξωτερικής φρουράς Καραγιάννης και της δήλωσε πως έγινε δεκτό το αίτημα από τον εισαγγελέα και πως θα έχει αβίαστη επικοινωνία με το παιδί.
Με βάση αυτή τη δήλωση δεχθήκαμε να πάμε στις 1/12 στο νοσοκομείο των φυλακών και την επομένη στις 2/12 στο Τζάνειο.
Στο Τζάνειο η συμφωνία παραβιάστηκε και υπογράψαμε να φύγουμε από το νοσοκομείο.
Πιο συγκεκριμένα η εξωτερική φρουρά μας δήλωσε πως υπάρχει εντολή από τον εισαγγελέα για 3 τηλεφωνήματα την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του παιδιού και δικηγόρων. Να επισημάνουμε πως δεν έχουμε καθόλου επισκέψεις ούτε στην φυλακή ούτε στο νοσοκομείο συνεπώς αυτός ο περιορισμός καθιστούσε ασφυκτική την παραμονή μας στο νοσοκομείο όπου πρακτικά ούτε με το παιδί μας θα μπορούσαμε να έχουμε ουσιαστική επικοινωνία ούτε με δικηγόρους. Σε κάποια στιγμή και ενώ είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία 1 φορά με το παιδί μας και 2 με συνήγορο, όταν ζητήσαμε να μιλήσουμε με δικηγόρο για να ενημερώσουμε για την κατάστασή μας, μας αρνήθηκαν όπως αρνήθηκαν και 2η επικοινωνία με το παιδί μας.
Να επισημάνουμε εδώ ότι οι κρατούμενοι που νοσηλεύονται απαγορεύεται να έχουν οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Την επόμενη, 3/12 μας έστειλαν επόμενο παραπεμπτικό από τους γιατρούς της φυλακής για εισαγωγή σε εξωτερικό νοσοκομείο και αρνηθήκαμε. Την ίδια ημέρα ο Μαζιώτης έβαλε φωτιά και κατέστρεψε ολοσχερώς την Β΄θέση του υπογείου στις γυναικείες όπου κρατείται σε απομόνωση από τον Ιούλιο προκειμένου να την καταστήσει μη λειτουργική. Αυτό το έκανε ως πράξη αντίδρασης αφού κρατείται σχεδόν μισό χρόνο σε καθεστώς απομόνωσης.
Έχουμε ήδη γράψει πως η υπηρεσία μας διαμήνυσε πως αποκλείεται ο Μαζιώτης να φύγει από την απομόνωση. Ο Μαζιώτης τους είχε δηλώσει  ‘‘θα με πάρετε από την απομόνωση ζωντανό ή νεκρό’’. Μετά από αυτό πήγε στο νοσοκομείο των φυλακών καθώς παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα λόγω των αναθυμιάσεων.
Στις 8:00 μ.μ επέστρεψε πίσω στις γυναικείες φυλακές και τον έβαλαν στην απομόνωση – πειθαρχείο που έχουν στο διοικητήριο των γυναικείων. Ο χώρος αυτός έχει κάμερες 24ωρης παρακολούθησης, χρησιμοποιείται για νεοεισερχόμενους τοξικοεξαρτημένους, οροθετικούς και για πειθαρχείο ενώ η παραμονή εκεί, είναι ολιγοήμερη. Δεν υπάρχει τουαλέτα ούτε δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας εκτός αν σου επιτρέψουν οι υπάλληλοι. Με δυο λόγια τον Μαζιώτη τον έβαλαν ξανά σε απομόνωση. Και μάλιστα, σε χειρότερες συνθήκες από την προηγούμενη.

Βίαιη μεταφορά:
Στις 4/12 τα ξημερώματα εισέβαλαν στους θαλάμους μας υπάλληλοι και αρχιφύλακες και μας δήλωσαν πως υπάρχει εισαγγελική εντολή για ακούσια νοσηλεία.
Φυσικά και αρνηθήκαμε να υπακούσουμε σε μια εντολή που είναι παράνομη. Γνωρίζουμε πως εισαγγελική εντολή για ακούσια νοσηλεία μπορεί υπό προϋποθέσεις να σταθεί μόνο σε περίπτωση που κάποιος έχε σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές και δεν έχει τον έλεγχο των πράξεών του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι παράνομο.
Εισέβαλε η εξωτερική φρουρά, αντισταθήκαμε & μας πήραν με την βία. Με κεφαλοκλειδώματα, λαβές κλπ.
Η εισαγγελική αυτή εντολή επικαλείται την κατάσταση της υγείας μας. Αυτό είναι υποκρισία αφού σε μεγαλύτερο κίνδυνο έθετε την υγεία μας, αλλά και την ζωή μας η βίαιη αρπαγή μας από τους χώρους που κρατούμαστε και η βίαιη μεταφορά μας στο νοσοκομείο την στιγμή που διανύαμε την 26η ημέρα απεργία πείνας.
Μας έφεραν στο Γ.Κ.Νοσοκομείο Νίκαιας όπου καταγγείλαμε στους γιατρούς την παράνομη εισαγγελική εντολή και αρνηθήκαμε οποιαδήποτε εξέταση. Οι γιατροί έκαναν συμβούλιο με τον δικηγόρο του νοσοκομείου και τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου. Η θέση τους σχετικά με τον Εισαγγελέα Πυλιώτη που υπέγραψε την εντολή, ήταν κοινή. Υπέγραψαν εξιτήριο - την ίδια μέρα στις 4/12 -, το οποίο δεν δέχτηκε ο Πυλιώτης. Παρά το εξιτήριο των γιατρών που στάλθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο εισαγγελέας δήλωσε στους γιατρούς πως δεν το δέχεται και ότι διατάσσει την παραμονή μας στο νοσοκομείο.
Μετά την άρνησή του να μας μεταφέρει πίσω στις φυλακές παραμείναμε ως το απόγευμα της επόμενης ημέρας στο νοσοκομείο. Αφού έγιναν καταγγελίες από τους γιατρούς και αφού το θέμα πήρε μεγάλες πολιτικές διαστάσεις, διατάχθηκε η μεταφορά μας πίσω στην φυλακή.

Είμαστε βέβαιοι πως η απόφαση δεν πάρθηκε μόνο από την εισαγγελία των φυλακών Kορυδαλλού
(Σαββαϊδη- Πυλιώτη αλλά έγινε κατ’ εντολή του ίδιου του Κοντονή αφού είναι αδύνατον ένας ή δύο εισαγγελείς των φυλακών να αποφασίζουν να σηκώσουν το κοινωνικό – πολιτικό βάρος μια τέτοιας άκρως παράνομης πράξης.

Δεν είναι εξ’ άλλου η πρώτη φορά που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ με πρωταγωνιστή τον ίδιο υπουργό, τον Κοντονή, παραβιάζει το καθεστωτικό νομικό πλαίσιο προκειμένου να μας πολεμήσει. Μια επίσης, παράνομη εισαγγελική εντολή για ακούσια νοσηλεία σε ψυχιατρείο είχε εκδόσει η Εισαγγελέας Ανηλίκων Νικολού κατ’ εντολή της κυβέρνησης για το παιδί μας κατά την σύλληψη της Ρούπα. Kαι δεν ήταν μόνο αυτή η παρανομία που έκαναν τότε. Να θυμίσουμε ότι το 6χρονο παιδί μας κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ, ανακρίθηκε στην ΔΑΕΕΒ, πέρασε σήμανση και οδηγήθηκε με άκρα μυστικότητα στο ψυχιατρείο απ’ όπου απελευθερώθηκε μετά από την απεργία πείνας και δίψας την Κυριακή 8/1 και αφού είχε ξεσπάσει κοινωνική καταγραυγή για το γεγονός.
Καθώς η ακούσια νοσηλεία με εισαγγελική εντολή για εγκλεισμό ανηλίκου σε ψυχιατρείο είναι πέρα για πέρα παράνομη, η ίδια εντολή για ενήλικες αφορά όπως είπαμε σε περιπτώσεις ψυχιατρικών διαταραγμένων ανθρώπων και αυτό υπό πολλές προϋποθέσεις.
Αναμέναμε λοιπόν ότι θα μας επισκεφθεί ψυχίατρος στο Γ.Κ.Ν Νίκαιας, όπως και έγινε. Δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση μαζί του και του μιλήσαμε για τα γεγονότα, πλην όμως του επισημάναμε πως για πρώτη φορά ψυχίατρος εξετάζει απεργούς πείνας και μάλιστα πολιτικούς κρατούμενους.
 
Όλες τις φασιστικές πρακτικές τις εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρώτα πάνω μας ενώ είναι γνωστή και δηλωμένη η ιδιαίτερη πολεμική αντιμετώπιση που μας επιφυλάσσει προκειμένου να μας πλήξει πολιτικά, προκειμένου να πλήξει τον Επαναστατικό Αγώνα.
Η κυβέρνηση αυτή, αφού τσάκισε την κοινωνία, τις κοινωνικές αντιστάσεις, αφού εμπέδωσε την ήττα στην κοινωνική βάση και επέβαλε τα χειρότερα μνημόνια και μέτρα έως σήμερα, στρώνει τον δρόμο προς τον φασισμό που θα ολοκληρώσει η κυβέρνηση της Ν.Δ.
Όσο για τον φασισμό που εφαρμόζεται πάνω μας με πράξεις πέρα και πάνω από το καθεστωτικό νομικό πλαίσιο, αυτός θα διευρυνθεί μέσω νομοθετημάτων όπως ο νέος σωφρονιστικός κώδικας που θα φασιστικοποιήσει το καθεστώς στις φυλακές για όλους τους κρατούμενους με εξαιρετική αντιμετώπιση ειδικών κατηγοριών κρατουμένων.
Όσο για το άρθρο 11 που επαναφέρει τις φυλακές τύπου Γ΄και την παράγραφο 6 σημείωση ε, έχουμε πει πως συμπεριλαμβάνει εκτός από εμάς ως πολιτικούς κρατούμενους και άλλη μία περίπτωση που εμπίπτει στον 187Α (‘’αντιτρομοκρατικός’’).
Όμως αυτοί που εμπίπτουν στην άλλη περίπτωση πρόκειται να πάρουν εκπαιδευτικές άδειες και με αυτό τον τρόπο να εξαιρεθούν από το άρθρο αυτό, γεγονός που θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.
Το άρθρο 11 ως πολιτικούς κρατούμενους, δεδομένου ότι όλοι οι υπόλοιποι είτε έχουν αποφυλακιστεί είτε παίρνουν άδειες είτε πρόκειται να πάρουν, αφορά καθαρά εμάς.
Είναι φωτογραφικό αφού αναφέρεται στην οργάνωση αποδράσεων και είναι επίσης φωτογραφικό γιατί αυτή την στιγμή τουλάχιστον μόνο εμάς στοχεύει.
Οι υπόλοιποι που πλήττονται είναι κρατούμενοι για ποινικές υποθέσεις που είτε υπάρχουν είτε θα προκύψουν στο μέλλον καθώς και οι απείθαρχοι κρατούμενοι που ‘‘μπαίνουν στην μύτη’’ της εκάστοτε υπηρεσίας, όπως αναφέρεται στην σημείωση α΄ της παραγράφου 6 του άρθρου 11.
Το υπουργείο έχει δηλώσει πως ο σωφρονιστικός κώδικας έχει παγώσει.
Εμείς απαιτούμε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτή την φασιστική διάταξη η οποία είναι φωτογραφική και γι’ αυτό το λόγο και μόνο, παραβιάζει το ίδιο το καθεστωτικό νομικό πλαίσιο.
 
Σχετικά με την απομόνωση του Μαζιώτη: Έχουμε ήδη πει ότι η υπηρεσία συνέχεια μας δηλώνει ότι ο Μαζιώτης δεν θα φύγει από την απομόνωση. Και τώρα που η θέση που τον κρατούσαν έχει ολοσχερώς καταστραφεί, τον έχουν πάλι στην απομόνωση.
Το επιχείρημα που επικαλούνται στην φυλακή αρχιφύλακες, ο διευθυντής Γιαννακόπουλος, αλλά και προσφάτως και ο εισαγγελέας Σαββαϊδης είναι το επεισόδιο στις 30 Ιουνίου 2017 στο εφετείο μας, και ισχυρίζονται ότι κρατείται στην απομόνωση για ‘‘προστασία’’ φωτογρα-φίζοντας τους πυρήνες* & τον μετανοημένο - πρώην μέλος του Επαναστατικου Αγώνα -, που δημόσια είχε δηλώσει ότι ο Μαζιώτης είναι ανεπιθύμητος σε όλες τις πτέρυγες του Κορυδαλλού.
Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται το πόσο πολύτιμες υπηρεσίες προσφέρουν οι συγκεκριμένοι στην υπηρεσία, την κυβέρνηση και το καθεστώς εν γένει.  *(ΣΠΦ)
Αυτό φάνηκε και από την στάση της Επιτροπής Αγώνα στην απεργία πείνας την οποία πολέμησαν από την πρώτη στιγμή μεθοδεύοντας την πολιτική απομόνωσή μας, εντός και εκτός των φυλακών.
Όσον αφορά την Επιτροπή, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στην φυλακή με την δημοσιοποίηση του νέου σωφρονιστικού κώδικα και με το κείμενο που αυθαίρετα κατέθεσαν, ρωτήθηκε το άτομο της Επιτροπής στις γυναικείες από την Ρούπα ποια είναι αυτή η επιτροπή, πως συγκροτήθηκε και ποιοι είναι, και η απάντηση που έλαβε ήταν: Οι ‘’πυρήνες’’.
Τώρα, προφανώς διευρυμένη (η Επιτροπή Αγώνα), εξακολουθεί να κρατά εχθρική στάση στην απεργία πείνας με σαφή προοπτική να θέσει σε κίνδυνο την ίδια μας την ζωή.
Και αυτό το πράττει ακόμα και με ‘’διαρροές’’ σε φιλοκυβερνητικές φυλλάδες που στοχεύουν να απαξιώσουν τα αιτήματά μας και μέσω αυτής της τακτικής την ίδια την απεργία πείνας.
Σαφώς και ο ΣΥΡΙΖΑ τους χρωστάει πολλά λόγω των υπηρεσιών τους και είμαστε βέβαιοι ότι θα τους ανταμείψει αναλόγως.
Οι διαφοροποιήσεις ως προς την στάση της Επιτροπής από κρατούμενους που γίνονται είτε ατομικά είτε με αναφορές ως ‘’μέλη της Επιτροπής Αγώνα’’ δεν αναιρεί τον κεντρικό ρόλο ορισμένων σε αυτή οι οποίοι ‘‘κρατούν’’ την Επιτροπή, δεν αναιρεί ότι η Επιτροπή εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να έχει ως κεντρική επιλογή την υπονόμευση και πολεμική ενάντια στην απεργία πείνας.
Στο επιχείρημα της υπηρεσίας για τον ''κίνδυνο'' που διατρέχει ο Μαζιώτης από τα συγκεκριμένα άτομα, σαφώς και δηλώσαμε ότι είναι γελοίο και προσχηματικό. Ο Μαζιώτης δεν έχει ανάγκη κανενός είδους ''προστασία'' και χαίρει σεβασμού από όλους τους κρατούμενους παρ' ότι συκοφαντείται. Παρ'όλο που πρόκειται για γελοιότητες και προσχήματα προκειμένου να μην βγει από την απομόνωση, η αρωγή συγκεκριμένων ''πολιτικών κρατουμένων'' στην υπηρεσία, την κυβέρνηση και το κράτος είναι μεγάλη αφού έστρωσαν το έδαφος, νομιμοποιούν και επιχειρούνν να διατηρήσουν ένα φασιστικό καθεστώς εξαίρεσης εναντίον του Μαζιώτη. Το οποίο καθεστώς εξαίρεσης και είναι η πρακτική εφαρμογή του άρθρου 11 που υποτίθεται, ότι έχει ως αίτημα η επιτροπή την απόσυρσή του. Μόνο που τους συγκεκριμένους που μας πολεμούν αυτό το άρθρο δεν τους αφορά αφού θα εξαιρεθούν από αυτό λόγω των εκπαιδευτικών αδειών που θα πάρουν. Και δεν είναι διόλου απίθανο, αυτές να τις πάρουν και ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που προσφέρουν εναντίον μας.

Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε την απεργία πείνας ότι κυβέρνηση και υπηρεσία (με την αρωγή ορισμένων ''πολιτικών'' κρατουμένων) θα μας αφήσει να φθάσουμε στα όριά μας, θα μας αφήσουν να κινδυνεύσει η ζωή μας.
Τα αιτήματά μας είναι πέρα για πέρα δίκαια. Το άρθρο 11 του νέου σωφρονιστικού κώδικα είναι η κορωνίδα του φασισμού που εισάγει ο Κοντονής στο καθεστώς των φυλακών που θα τσακίσει κάθε δικαίωμα και αξιοπρέπεια στις συνθήκες κράτησης συγκεκριμένων κρατουμένων. Έναν φασισμό που προοπτικά θα επεκταθεί σε πολλούς περισσότερους κρατούμενους.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε την απεργία πείνας, η Ρούπα δεχόταν συνεχείς πιέσεις από την υπηρεσία να σταματήσει την απεργία με το επιχείρημα ότι έχει παιδί. Η ίδια τους δήλωσε ότι είναι άκρως υποκριτική η ''ευαισθησία'' τους. Εξ' άλλου η φασιστικοποίηση των συνθηκών κράτησης που θα περάσει από πάνω μας με τις νέες τροπολογίες της κυβέρνησης, υπονομεύει στο έπακρο τόσο τις σχέσεις της με το παιδί μας (αναφερόμαστε τόσο στις σχέσεις της Ρούπα γιατί εκεί ασκείται η πίεση ως μητέρα) όσο και την ίδια την ύπαρξή μας.
Πόσο υποκριτικό είναι να της ζητούν να μην αγωνιστεί ενάντια στην επαναφορά των φυλακών τύπου Γ΄και το άρθρο 11, το οποίο θα την οδηγήσει σε κάποια απομόνωση, πιθανόν μέχρι το τέλος έκτισης της ποινής της! Πόσο υποκριτικό είναι να δείχνουν ''ευαισθησία'' για την σχέση μας με το παιδί μας, όταν είναι το ίδιο το καθεστώς που υπηρετούν, αυτό που στοχεύει να την διαλύσει!

Εμείς δηλώνουμε πως δεν μας αντιστοιχεί να δεχόμαστε τον οποιονδήποτε αυταρχισμό και φασισμό αδιαμαρτύρητα. Αν ο στόχος τους είναι η εξόντωσή μας, δεν θα την αποδεχτούμε χωρίς αντίσταση. Το γεγονός ότι ο σωφρονιστικός κώδικας κατά δήλωση του υπουργείου έχει παγώσει, δεν σημαίνει οπισθοχώρηση. Έχουν σκοπό να τον περάσουν, όπως έχουν σκοπό να επιμείνουν στο φασιστικό άρθρο 11. Και αυτό γιατί η προώθηση του φασισμού είναι κεντρική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εν όψει της διαμόρφωσης του σύγχρονου, κοινωνικά, εκφασισμού στον οποίο συνεργούν καθεστωτικά κόμματα, ΜΜΕ και οι πάσης φύσεως πολιτικοί  αυλοκόλακες της οικονομικής και πολιτικής ελίτ. Ενός εκφασισμού απολύτως αναγκαίου για το καθεστώς καθώς είναι προϋπόθεση για την διαιώνιση ενός σάπιου, αντικοινωνικού, εγκληματικού οικονομικού και πολιτικού συστήματος.

Το άρθρο 11 παρ.6 σημ. ε είναι φωτογραφικό ως προς τους ''οργανωτές αποδράσεων''και τον 187Α και αφορά επι του πρακτέου μόνο εμάς.
Γνωρίζουμε ότι είμαστε πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης που τόλμησε παραβιάζοντας το καθεστωτικό νομικό πλαίσιο να περάσει μια φωτογραφική διάταξη. Γνωρίζουμε την ιδιαίτερη ''μέριμνα'' που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πάσης φύσεως κολαούζοι του απέναντι στον Επαναστατικό Αγώνα και εμάς προσωπικά, γιατί μένουμε σταθεροί στις πολιτικές μας επιλογές ενώ πολλοί έχουν υποκύψει στις συνδιαλλαγές και συμβιβασμούς μαζί του. Γνωρίζουμε ότι δεν θα σταματήσει να μας επιτίθεται μέσα στην φυλακή, καθώς η πολιτική αιχμαλωσία μας θεωρείται ως ευκαιρία άσκησης ασφυκτικής πίεσης και εκδίκησης. Γνωρίζουμε ότι είναι πολιτικό στοίχημα για την κυβέρνηση να μας λυγίσει. Και δεν είναι τυχαίο, ενώ σε οποιαδήποτε μεταφορά μας σε νοσοκομείο βοούσαν τα κανάλια για εμάς ενώ το όνομά μας και ειδικά της Ρούπα αναφέρεται επανειλημμένα σε συλλήψεις και ένοπλες επιθέσεις που δεν μας αφορούν φτιάχνοντας μια συνθήκη όπου η Ρούπα παρου-σιάζεται πως βρίσκεται πίσω από οτιδήποτε συμβαίνει (πρακτική που ακολουθούσαν οι μηχανισμοί καταστολής, οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ από την περίοδο που βρισκόμασταν στην ''παρανομία''), τώρα με την απεργία πείνας έχει επιβληθεί πολιτικό εμπάργκο σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα προκει-μένου να ''θαφτεί'' ο αγώνας μας.

Όμως την αξιοπρέπειά μας δεν θα την χαρίσουμε ούτε θα την πουλήσουμε ποτέ και σε κανέναν.
Και δεν θα ξεπουλήσουμε ποτέ τις επιλογές αγώνα που έχουμε κάνει. Ο αγώνας μας, ο αγώνας του Επαναστατικού Αγώνα είναι δίκαιος και αναγκαίος για την κοινωνική απελευθέρωση, από την σύγχρονη χούντα του καπιταλισμού, της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας και του κράτους. Για την Κοινωνική Επανάσταση.

Η απεργία πείνας συνεχίζεται.

Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης, μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License