ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Επιτροπή αγώνα

Στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης στις φυλακές εναντίον των φασιστικών διατάξεων του νέου Σωφρονιστικου κωδικα, η Επιτροπή Αγώνα την προηγούμενη βδομάδα (01/12/2017) έστειλε στο υπουργείο μέσω της γραμματείας της φυλακής τις εκατοντάδες (1100) υπογραφές των κρατουμένων με αριθμό πρωτοκόλλου  66428 επικυρώνοντας την απόφαση συνέχισης της κινητοποιησης παρά το "πάγωμα" του Σωφρονιστικου κωδικα.
Δεν πρόκειται να παγιδευτούμε στην φθορά του χρόνου που θέλει να μας παραπλανήσει το υπουργείο ώστε η κινητοποίηση να "ξεχαστεί" και να πέσει σε αδράνεια.Το αντίθετο μάλιστα, ήδη επεξεργαζόμαστε νεους τρόπους πίεσης που θα αναγκασούν το υπουργείο να πάρει ξεκάθαρη θέση..
Ή άμεση επίλυση κ ικανοποίηση των δικαίων ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ μας 
Ή εναντίον μας χωρίς την  μασκα του ψευτο- ανθρωπισμου που χρησιμοποιει στην ρητορική του..

Επιτροπή Αγώνα γυναικείων -αντρικών φυλακών κορυδαλλου (Α,Β,Γ,Δ, Ε και α θέση υπογείου παραρτήματος )

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License