Παρέμβαση για τις φόλες σε Βύρωνα-Καισαριανή (Φώτο)

παρέμβαση ενάντια στις φόλες

post image

Το Σάββατο 2/12 πραγματοποιήθηκε μια πρώτη παρέμβαση αντιπληροφόρησης ενάντια στις φόλες, μετά από ανοικτό κάλεσμα της Κατάληψης Ανάληψης. Στην παρέμβαση κολλήθηκαν αφίσες και μοιράστηκαν κέιμενα, στην περιοχή μεταξύ Σκοπευτηρίου Καισαριανής και Πάρκου Ανάληψης, ενώ στη συνέχεια ανηφορίσαμε προς την περιοχή επί της Καραολή και Δημητρίου, και Ν. Ελβετίας,όπου υπήρξαν περιστατικά δηλητηρίασης. Η ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν γενικά θετική, παρά τη μειωμένη παρουσία του στους δρόμους, λόγω του καιρού. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις για το ίδιο θέμα στην ευρύτερη περιοχή.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License