Γενική Απεργία 14 Δεκέμβρη | Α.Π.Ο - Τοπικός Συντονισμός Αθήνας

Γενική Απεργία Πέμπτη 14 Δεκέμβρη Συγκέντρωση 11π.μ. Μουσείο (Πατησίων και Τοσίτσα) και   Διαδήλωση με το μπλόκ της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

Απέναντι στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα…

Η μόνη ρεαλιστική προοπτική των ανέργων, των εργατών, των φτωχών, των πληβείων αυτού του κόσμου για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας είναι ο αγώνας για την κοινωνική επανάσταση.

Η ιστορία των κοινωνικών και ταξικών αγώνων μας δείχνει πως οι προλετάριοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τους θεσμούς, τα κοινοβούλια, τις εκλογές, τις γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές ηγεσίες και τους διαμεσολαβητές της ταξικής πάλης, που συνδιαλέγονται με τα αφεντικά παρακαλώντας για την ελεημοσύνη τους. Ό,τι έχουν να κερδίσουν θα είναι αποτέλεσμα των πλατιών, οργανωμένων στη βάση, μαχητικών και ριζοσπαστικών αγώνων τους. Μόνο η συνολική ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού, η κοινωνική απαλλοτρίωση του πλούτου που εμείς οι ίδιοι παράγουμε και απομυζά μια κάστα εξουσιαστών, η οργάνωση από τα κάτω της κοινωνικής και ταξικής αντεπίθεσης, η επανάσταση για μια νέα κοινωνία κοινοκτημοσύνης, αλληλεγγύης, ελευθερίας μπορούν να δικαιώσουν τους πόθους και τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων όλου του κόσμου.

… μέχρι την ανατροπή του κόσμου του κράτους και του κεφαλαίου, την αναρχία και τον ελευθεριακό κομμουνισμό!

 

Γενική Απεργία Πέμπτη 14 Δεκέμβρη
Συγκέντρωση 11π.μ. Μουσείο (Πατησίων και Τοσίτσα) και
Διαδήλωση με το μπλόκ της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

 

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση - Τοπικός Συντονισμός Αθήνας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License