Η επιτροπή δικηγόρων που συνέστησε η επιτροπή αγώνα κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού κατέθεσε έγγραφο αί τημα στην ειδική μόνιμη επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων της Βουλής, με την οποία ενημέρωσε για την κινητοποίηση των κρατουμένων ενάντια στο νέο Σωφρονιστικό Κώδικα.
Παράλληλα, ζήτησε είτε να κληθεί ώστε να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής για τις θέσεις των κρατουμένων είτε να κληθεί να παραστεί στη συνεδρίαση της 14.12.2017 όπου έχει προγραμματιστεί ενημέρωση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό 2018-2020 του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με το Σωφρονιστικό Σύστημα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα, 13.12.2017, η αρμόδια γραμματεία της Βουλής ενημέρωσε το μέλος της επιτροπής δικηγόρων, Γιώργο Κακαρνιά, ότι δεν είναι δυνατή η κλήση των δικηγόρων για την συνεδρίαση της 14.12.2017, ωστόσο θα κληθούν όταν εισαχθεί το σχέδιο νόμου στη Βουλή για συζήτηση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License