Ισπανία, Σαραγόσα - δύο σύντροφοι στη φυλακή κατηγορούνται για τον θάνατο φασίστα

Δύο σύντροφοι ένας εκ των οποίων είναι ο Ροντρίγο Λάνσα γνώστος απο τα γεγονότα που περιγράφονται στο ντοκυμαντερ παρακάτω https://en.wikipedia.org/wiki/Ciutat_morta βρίσκονται στη φυλακή και περιμένουν δίκη με την κατηγορία της δολοφονίας ενος φασίστα 55 χρονών.

Στις 8 Δεκέμβρη (περασμένη Παρασκευή) Ο Βίκτορ λαινές, μέλος της φασιστικής οργάνωσης falange εντοπίστηκε σε μπάρ στην πόλη της σαραγόσα και μετά απο βαρύ ξυλοδαρμό έμεινε σε κώμα μέχρι την Δευτέρα 11 Δεκέμβρη οπου και κατέλειξε. Την ίδια μέρα συνέλαβαν και φυλάκισαν τον Ροντρίγο και σήμερα άλλο ένα άτομο λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος.

πηγή>

http://www.elperiodicodearagon.com/noticias/aragon/detenido-okupa-rodrigo-lanza-crimen-odio_1249646.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License