Εχθές,13.12(ac.ab) αποφασίσαμε να τιμήσουμε την νύχτα κάνοντας παρέμβαση στην γειτονιά μας  καταστρέφοντας 4 κάμερες στην οδό Ζαίμη.Ένας από τους λόγους που μένουμε στα Εξάρχεια είναι σίγουρα και η αποφυγή του τεχνοφασισμού,η αποφυγή δηλαδή να παρακολουθούμαστε σε συνεχή βάση ΧΩΡΙΣ να το θέλουμε...Και ούτε δεχόμαστε κάμερες ασφαλείας για προστασία ιδιοκτησίας,οι οποίες θα καταλήξουν στα χέρια της αστυνομίας σε περίπτωση κλοπής.Εμείς αντιτάσσουμε τις αυτόνομες περιπολίες ,την επικοινωνία μεταξύ κατοίκων και την αλληλεγγύη.Παρακαλούμε απο εδώ και πέρα τις κάμερες να τις βάζετε μέσα στο σπίτι σας,ειδαλλιώς θα καταλήξουν σπασμένες όπως οι χθεσινές και όπως οι αυριανές.Με μία μικρή βόλτα αντιληφθήκαμε γύρω στις 20 κάμερες...!Την κίνηση μας την αφιερώνουμε στους απεργούς πείνας Νίκο Μαζιώτη Πόλα Ρούπα,στους βασανισμένους απο τα σώματα ασφαλείας συλληφθέντες τις 6 Δεκέμβρη και στους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται οτι ελεύθερη γειτονιά κερδίζεται με αγώνα.

Αυτόνομοι Πολιτικά Συνειδητοποιημένοι Κάτοικοι της Γειτονιάς των Εξαρχείων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License