Ενημέρωση από '' Καλοψημένο '' και γενική απεργία 14/12

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ '' ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ'' ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 14/12

post image

Την Πέμπτη 14/12 μετά την λήξη της πορείας της γενικής απεργίας προχωρήσαμε σε μοίρασμα κειμένου στο μαγαζί '' Καλοψημένο'' στα Εξάρχεια,  για την υπόθεση της συναδέλφισσας μέλους του σωματείου  Α.Τ. η οποία εργάστηκε 9 μήνες στο μαγαζί και διεκδικεί νόμιμα δεδουλευμένα που δεν της έχουν δοθεί ακόμη. Υπενθυμίζουμε ότι  ότι το περασμένο  καλοκαίρι 2 ακόμα εργαζόμενες μέλη του σωματείου διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα τους και δικαιώθηκαν τελικά. Ο αγώνας συνεχίζεται συνεχίζεται μέχρι την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στην συναδέλφισσα Α.Τ.  (βλέπε ιστορικό εδώ)

Νωρίτερα την ίδια μέρα συμμετείχαμε στην πορεία της γενικής απεργίας με πανό του σωματείου και μοιράσαμε εκατοντάδες κείμενα (από κοινού και με συνυπογραφή της Συνέλευσης εργαζομένων/ ανέργων/ φοιτητών στα ΜΜΕ)  για την αντεργατική τροπολογία που βάζει στο στόχαστρο το απεργιακό δικαίωμα και την αποζημίωση για εργατικό ατύχημα.

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License