Ενημέρωση απο πορεία ενάντια στο αναπτυξιακό συνέδριο στην Ελευσίνα

.

post image

Στις 17 Δεκέμβρη ολοκληρώθηκε υπό αστυνομική κατοχή στην πόλη της Ελευσίνας το 8ο περιφερειακό συνέδριο που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Από νωρίς κάθε λογής μπάτσοι είχαν κατακλύσει την πόλη με παρατεταγμένες διμοιρίες παντού και κυρίως έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης» όπου και πραγματοποιούνταν το συνέδριο. Πενήντα περίπου σύντροφοι κινηθήκαμε προς το κλειστό γυμναστήριο φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην καπιταλιστική ανάπτυξη καθώς και συνθήματα αλληλεγγύης προς τους έγκλειστους συντρόφους μας.Οι αστυνομικές δυνάμεις καθ όλη την διάρκεια της πορείας ήταν προκλητικές ακολουθώντας το σώμα της πορείας.. Παρά τις αστυνομικές προκλήσεις η πορεία είχε παλμό και έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους. Οι εξουσιαστές,οι μπάτσοι προστάτες τους, τα ντόπια αφεντικά και όλος αυτός ο συρφετός θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Αναρχικοί/ες απο την Ελευσίνα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License