Κύπρος: πρώτη εκδήλωση και αυτοπαρουσίαση της συλλογικότητας Bandiera

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, 19:00 στο καφενείο Καλά Καθούμενα, πλατεία Φανερωμένης στην Λευκωσία.

Πρώτη εκδήλωση και αυτοπαρουσίαση της συλλογικότητας Bandiera.

Το πολιτικό πρόταγμα της σύμπραξης αναρχικών και κομμουνιστών ιστορικά, αλλά και σαν αναγκαιότητα σήμερα. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και η βάση πάνω στη οποία μπορεί να συγκροτηθεί και να αποκτήσει προοπτική και δυναμική, μέσα από την συλλογική δράση.

Η κυπριακή πραγματικότητα, πως μπορεί να κτιστεί ένα ανατρεπτικό ρεύμα μέσα στη κυπριακή κοινωνία. Η σημερινή συγκυρία, που μαζί με την πολύτιμη πείρα και αποτίμηση από τους αγώνες και τα εγχειρήματα στην Κύπρο, καθιστούν απαραίτητη την ενότητα των ταξικών αντικαπιταλιστικών δυνάμεων.

Το ιδρυτικό μας κείμενο:
http://bandieracy.com/idrytiko-kimeno/

http://bandieracy.com/2017/12/ekdilosi-22-dekemvriou-akolouthontas-to-nima-pou-syndei-tous-agones/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License