Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κανονικά πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, με τη συμμετοχή διεθνιστών συντρόφων και συντροφισσών από την Παλαιστίνη, την Ελλάδα, την Τουρκία και το Κουρδιστάν. Στη συγκέντρωση καλούσαν ή παραβρέθηκαν με πανώ: το Λαϊκό Μέτωπο της Τουρκίας, η Παλαιστινιακή Νεολαία Ελλάδας, η Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών), η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, η Κόντρα, το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» και η Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση.

Μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν:
Οι λαοί νικούν με το όπλο στο χέρι κι αυτό η Παλαιστίνη πολύ καλά το ξέρει
Για πάντα Αντίσταση Ιντιφάντα / Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Η Παλαιστίνη και η Ιντιφάντα το δρόμο στους λαούς θα δείχνουνε για πάντα
Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών πόλεμο στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών
Η μόνη γιάφκα των τρομοκρατών είναι η πρεσβεία των σιωνιστών

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση για τη συνδιοργάνωση δράσεων αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Πολυτεχνείο, με την προοπτική πορείας στην Αμερικάνικη Πρεσβεία. 

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License