Σαμποτάζ σε ακυρωτικά μηχανήματα λεωφορείων στη γειτονιά του Ζωγράφου

Μέσα σε αυτό το κλίμα και εμείς, φοιτητές, εργάτριες, άνεργοι και άνεργες, πραγματοποιήσαμε σαμποτάζ (τρύπημα με τρυπάνι) σε 9 ακυρωτικά μηχανήματα, ακυρώνοντας έμπρακτα τον αποκλεισμό μας από τα ΜΜΜ στις περιοχές του Ζωγράφου, την Παρασκευή 22 Δεκέμβρη...

Η διάχυτη δυσφορία για τα νέα μέτρα στα ΜΜΜ είναι πια καθημερινό φαινόμενο για όποιον και όποια κινείται στη μητρόπολη. Οι ατελείωτες ουρές, το κλείσιμο των μπαρών σε σταθμούς ανά την Αττική και ο καθολικός έλεγχος των επιβατών δημιουργεί σίγουρα αρνητικό κλίμα. Μέσα σε αυτό το κλίμα και εμείς, φοιτητές, εργάτριες, άνεργοι και άνεργες, πραγματοποιήσαμε σαμποτάζ (τρύπημα με τρυπάνι) σε 9 ακυρωτικά μηχανήματα, ακυρώνοντας έμπρακτα τον αποκλεισμό μας από τα ΜΜΜ στις περιοχές του Ζωγράφου, την Παρασκευή 22 Δεκέμβρη.

Γι’ αυτόν τον λόγο, καλά θα κάνουν οι ιδιωτικές εταιρίες που μοιρίστηκαν φρέσκο χρήμα για τις τσέπες τους, το κράτος και ο ΟΑΣΑ που προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους από παντού να υπολογίζουν και τη χασούρα από τις αντιστάσεις μας και σε αυτή την αναδιάρθρωση.
 

Ελεύθερες μετακινήσεις για όλες και όλους
Σαμποτάζ στα συστήματα ελέγχου και επιτήρησης

  

Τσαμπατζίδικα ελαφάκια

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License