Ισραηλινός δημοσιογράφος καλεί τους στρατιώτες να βιάσουν 16χρονη Παλαιστίνια κρατούμενη

Τετάρτη 27.12.2017

Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση Ισραηλινού δημοσιογράφου που καλεί σε βιασμό μιας 16χρονης, της Αχέντ Ταμίμι από την Παλαιστίνη που συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή. 

Ο δημοσιογράφος Μπεν Κάσπιτ, σε άρθρο του στην «αντιδεξιά» εφημερίδα Μααρίβ, καλεί τους Ισραηλινούς στρατιώτες να επιτεθούν νύχτα – και μακριά από μάρτυρες και κάμερες- στην οικογένεια της Παλαιστίνιας έφηβης Αχέτ Ταμίμι και να αναγκάσουν την Αχέτ και τις γυναίκες της οικογένειας να πληρώσουν το τίμημα για την άοπλη αντίστασή τους. 

 

Πατήστε:  κάλεσμα υπογραφών για την απελευθέρωση της Αχέντ.

πηγή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License