[Παρίσι, Γαλλία] Εμπρησμός διπλωματικού οχήματος σε αλληλεγγύη με αναρχικούς κρατούμενους

Φωτιά σε όλα τα κράτη και τα τσιράκια τους.

Μετάφραση στα ελληνικά από το πρωτότυπο στα γαλλικά (https://attaque.noblogs.org/post/2018/01/01/paris-feu-a-tous-les-etats-et-a-leurs-larbins/) και από την αγγλική μετάφραση απ' το Insurrection News (https://insurrectionnewsworldwide.com/2018/01/03/paris-france-diplomatic-vehicle-torched-in-solidarity-with-anarchist-prisoners/)

Παρίσι: Φωτιά σε όλα τα κράτη και τα τσιράκια τους.

Τη νύχτα της 27ης προς 28 Δεκέμβρη, πυρπολήσαμε ένα όχημα του διπλωματικού σώματος στην οδό Laugier 17 στο Παρίσι. Δεν έχει σημασία σε ποιο κράτος ανήκε, όλα (τα κράτη) είναι δεσμά της ελευθερίας και τα μισούμε όλα.

Στις πλούσιες γειτονιές της πρωτεύουσας, υπάρχουν οχήματα ξένων διπλωματικών σωμάτων σε κάθε γωνία του δρόμου. Είναι αναγνωρίσιμα από τις πράσινες πινακίδες τους με τα πορτοκαλί νούμερα και γράμματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη αποφασιστικότητα και μερικά προσανάμματα...

Αλληλεγγύη με τα συντρόφια που δικάζονται στην Ιταλία για την επιχείρηση Scripta Manent. Αλληλεγγύη με τη Lisa, αιχμάλωτη στη Γερμανία, κατηγορούμενη για ληστεία τράπεζας, και με τον Κωνσταντίνο, που συνελήφθη στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου, κατηγορούμενος για διάφορες βομβιστικές επιθέσεις. Αλληλεγγύη με τον Krème, που βρίσκεται ακόμα στη φυλακή για την υπόθεση του καμμένου μπατσικού αμαξιού.

Μπουρλότο και φωτιά γι' αυτόν τον κόσμο, λευτεριά για όλους και όλες!

τάρανδοι σε περιπλάνηση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License