Στις 15 Ιανουαρίου η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Όλοι και όλες στους δρόμους

Σύμφωνα με τα καθεστωτικά, η ψήφιση του μνημονιακού πολυνομοσχεδίου θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις 15 Ιανουαρίου.Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει τα συμφωνηθέντα μέτρα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, μεταξύ των οποίων η καταστρατήγηση του απεργιακού δικαιώματος, το ψαλίδισμα επιδομάτων και η ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Την ίδια ώρα προγραμματίζονται απεργιακές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις από συνδικά και φορείς, με κορύφωση την ημέρα ψήφισης.

Το δικαίωμα στην απεργία κερδήθηκε με το αίμα της εργατικής τάξης. Να μην το αφαιρέσουν αναίμακτα και αμαχητή.

Όλοι και Όλες στους δρόμους, τις συγκεντρώσεις και τα οδοφράγματα την ημέρα ψήφισης! Εμπρός για την αντεπίθεση!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License