Ανθυπαστυνόμος των ΜΑΤ κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες


Έρευνα διενεργεί το Εσωτερικών Υποθέσεων για έναν ανθυπαστυνόμο των ΜΑΤ, που υπηρετεί στην στατική διμοιρία των ΜΑΤ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, ο οποίος μετά από έλεγχο που του έγινε στο Ι.Χ. του από τον υπεύθυνο ασφαλείας του κτιρίου, διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός φέρεται να είχε παραδώσει στην εφορία τις πινακίδες του και να κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα και μάλιστα σε κάποιον γνωστό του, σε συνεννόηση με τον οποίο φαίνεται, προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License