Τους τελευταίους μήνες διεξάγεται στις φυλακές της ελλαδας μία κινητοποίηση διάρκειας ενάντια στις νέες φασιστικές διατάξεις του σωφρονιστικου κωδικα.Το γεγονός ότι "παγώσε" η διαδικασία ψήφισης του σωφρονιστικου ήταν μία πρώτη νίκη της κινητοποιησης ,που τώρα όμως το υπουργείο προσπαθεί να την μετατρέψει σε μία διαδικασία φθοράς ώστε να βαλτώσει η κινητοποίηση και σιγά σιγά να ξεχαστεί.Επειδη όμως τα χρόνια που μας κλειδωνουν εδώ μέσα δεν ξεχνιούνται ούτε επιστρέφονται , ξεκαθαρίζουμε πως σκοπός μας δεν είναι ούτε να παραμείνει ο παλιός σωφρονιστικος κώδικας ,ούτε απλά να "παγώσει" ο καινούργιος, ΑΛΛΑ να αλλάξει, ώστε ανοιξουμε κάποιες χαραμαδες ελευθερίας και αξιοπρέπειας στον κοσμο της φυλακης.

Παράλληλα προετοιμάζομαστε για τον επερχόμενο ποινικό κώδικα που έχει εξαγγείλει το υπουργείο.
Στα πλαίσια της συνέχισης της κινητοποιησης και της διεύρυνσης της επιθυμούμε να ανοιχτεί ένας δίαυλος επικοινωνίας με οσούς ανθρώπους και συλλογικότητες έχουν συμπαρασταθεί στον αγώνα μας ώστε να κατατεθούν νέες προτάσεις και ιδέες στην προοπτική της όξυνσης της κινητοποιησης.
Για αυτο δημοσιοποιουμε το μεηλ επικοινωνίας της Επιτροπής Αγώνα Φυλακών ώστε οποίος επιθυμεί να μπορεί να ανταλλάξει σκέψεις και προτάσεις μαζί μας.Το μεηλ επικοινωνίας  είναι το
 
 epitropiagonafilakis@gmail.com
 
Καλή δύναμη και συνέχεια σε όσους εξακολουθουν να αγωνιζονται
Καλή λευτεριά σε όλους ...
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License