Ενημέρωση από μικροφωνική αλληλεγγύης στον σύντροφο Γ. Τσιρώνη [θεσσ/νίκη]

.

post image

Την Τρίτη 9/1 στις 18:00, καλέστηκε μικροφωνική συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Γ. Τσιρώνη από την κατάληψη 111 και το ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών, η οποία πλαισιώθηκε από 50 περίπου συντρόφους και συντρόφισσες. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία γειτονιάς στο κέντρο της θεσσαλονίκης όπου φωνάχτηκαν αντικρατικά/αντικατασταλτικά και αλληλέγγυα συνθήματα στον σύντροφο, πετάχτηκαν τρικάκια (και για την κατάληψη τερμίτα) και γίνανε διάφορα σπρέι. 

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΣΙΡΩΝΗ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

 

κατάληψη 111

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License