KOZANH : Τη ΔΕΥΤΕΡΑ ( 22/1/18/ 9.00πμ ) ο ''επίλογος'' της δίκης ''θρίλερ'' των 14 αντιφασιστών της Κοζάνης ...

Τη Δευτέρα 22/1 το πρωί στο δικαστικό κτίριο της Κοζάνης ...γράφονται οι ''τίτλοι τέλους'' της ...περιβόητης δίκης ''σίριαλ - γκραν γκινιόλ'' των 14 αντιφασιστών της Κοζάνης, που ''σέρνονται'', πολιτικά και δικαστικά όμηροι, σε μια δίκη - παρωδία, εδώ και 4,5 χρόνια και ύστερα από 15 αναβολές και διακοπές, για τη συμμετοχή τους σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην πόλη της Κοζάνης, δυο μέρες μετά τη δολοφονία (18/9/13) του Παύλου Φύσσα από τη χ.α.

Επειδή σ' όλες τις προηγούμενες αναβληθείσες ή διακοπείσες δικασίμους γίναμε μάρτυρες της ασφυκτικότατης παρουσίας δεκάδων ένστολων ή μη μπάτσων, μέσα κι έξω απ' την αίθουσα του δικαστηρίου (μ.α.τ., διμοιρίες, μαύροι, μπλε, ασφαλίτες, ο.π.κ.ε., δι.ασ., κλπ),  ΚΑΛΟΥΜΕ,  ενόψει λήψης της τελικής απόφασης,  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ  και  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ,  ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ  και  ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ,  ΝΑ  ΣΤΑΘΟΥΝ  έμπρακτα,  ΜΕ  ΤΗΝ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΟΥΣ,  ΔΙΠΛΑ  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ,  αυτή τη ΔΕΥΤΕΡΑ,  22/1/2018,  στις 9.00  ΤΟ  ΠΡΩΙ,  στα  δικαστήρια  της  Κοζάνης.

         Τη μέρα αυτή αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας, που περιλαμβάνει και την πρότασή του επί των ποινών,  οι αγορεύσεις - τοποθετήσεις των τριών συνηγόρων υπεράσπισης - δικηγόρων των κατηγορουμένων  και η έκδοση της απόφασης.

         Οι στημένες και εκδικητικά κατασκευασμένες από τους μπάτσους κατηγορίες είναι :
α) (167 π.κ.) Αντίσταση,
β) (170) Στάση,
γ) (189) Διατάραξη κοινής ειρήνης,
δ) (330) Παράνομη βία,
ε) (361) Εξύβριση,
στ) Επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού και κατά συρροή,
ζ) Παράνομη οπλοφορία,
η) Αντίσταση από περισσοτέρους, που έφεραν αντικείμενα, με τα οποία μπορούσε να προκληθεί σωματική βλάβη,   και
θ) Στάση από υπαιτίους, που μεταχειρίστηκαν σωματική βία, και από υποκινητή...

         Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες - τοποθετήσεις τους, που τέλειωσαν στις 8/1/18, υπερασπίστηκαν την αντιφασιστική συγκέντρωση της 20/9/2013 και τα χαρακτηριστικά της, και, με συγκεκριμένες αναφορές και στοιχεία, ανέδειξαν τη βαρβαρότητα της αστυνομικής επίθεσης κείνη τη μέρα, τις διασυνδέσεις - αγαστή συνεργασία ανάμεσα σε μπάτσους και χ.α., καθώς και το ''ένδοξο'' κατασταλτικό παρελθόν της τοπικής ελ.ασ.

            ΟΙ  ΔΙΚΕΣ  ΘΑ  ΓΙΝΟΥΝ  ΤΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ  ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

                        ΟΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΔΡΟΜΟΣ......        ΟΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΓΩΝΑΣ......

                                         ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΣΤΟΥΣ  14  ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ  ΤΗΣ  ΚΟΖΑΝΗΣ

                  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ΚΟΖΑΝΗΣ :  ΔΕΥΤΕΡΑ  22  ΓΕΝΑΡΗ  2018,   9.00  π.μ.

                                                                                      Πρωτοβουλία αναρχικών Κοζάνης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License