Σε σχέση με την κατάληψη του ΔΣΑ

Σήμερα 19 Ιανουαρίου η Συνέλευση ενάντια στην νέα αντιτρομοκρατική εκστρατεία: υπόθεση << ληστές του Διστόμου>> πραγματοποίησε συμβολική κατάληψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Σήμερα 19 Ιανουαρίου η Συνέλευση ενάντια στην νέα αντιτρομοκρατική εκστρατεία: υπόθεση << ληστές του Διστόμου>> πραγματοποίησε συμβολική κατάληψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Στόχος ήταν να αναδείξουμε την υπόθεση της  κατ΄οίκον κράτησης καθώς και να πιέσουμε τον αυτοαποκαλούμενο θιασώτη της δικαιοσύνης να πάρει θέση απέναντι στην έωλη και εκδικητική απόφαση που επιβλήθηκε στον σύντροφό μας.

Κατά την διάρκεια της κατάληψης οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που βρίσκονταν στην είσοδο του κτηρίου αντιμετώπισαν υστερικές και φασίζουσες συμπεριφορές από ορισμένους δικηγόρους. Οι συγκεκριμένοι δικηγόροι επιχείρησαν ανεπιτυχώς να σπάσουν την κατάληψη με τραμπούκικους τρόπους, ώστε να εισέλθουν στο κτήριο. Μετά την αποτυχία τους ως τραμπούκοι, επέλεξαν να παίξουν τον ρόλο του καταδότη καλώντας τους μπάτσους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα με πολυάριθμες δυνάμεις  με αποτέλεσμα 11 από εμάς να προσαχθούμε στην ΓΑΔΑ.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ 17.30, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License