[ΗΡΑΚΛΕΙΟ] - Επίθεση με μπογιές στα γραφεία της Χ.Α.

50 άτομα επιτεθήκαμε αιφνιδιαστικά με μπογιές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Κρήτης, στη γειτονιά της Αλικαρνασσού, το απόγευμα της Κυριακής.

post image

50 άτομα επιτεθήκαμε αιφνιδιαστικά με μπογιές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Κρήτης, στη γειτονιά της Αλικαρνασσού, το απόγευμα της Κυριακής. Γράφτηκαν αντιφασιστικά συνθήματα στην πόρτα του κτιρίου και στη γειτονιά. Αποχωρήσαμε χωρίς πρόβλημα, συγκροτημένα με πορεία προς το κέντρο του Ηρακλείου.

Η επίθεση έγινε σαν μια πρώτη αντανακλαστική απάντηση στον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia στη Θεσσαλονίκη από φασίστες που συμμετείχαν στο εθνικιστικό συλλαλητήριο.

ΑΠ' ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

Αντιφασίστες/στριες, Αναρχικοί/ές

Αντιφασιστική Συνέλευση, Δευτέρα 22/1, 20.00, Κατάληψη Ευαγγελισμού

Εικόνες:

από Αντιφασίστες/στριες, Αναρχικοί/ές 21/01/2018 10:29 μμ.


post image

.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License