Παρέμβαση στις γειτονιές του Ζωγράφου για το ζήτημα των Μarket In

Η παρέμβαση έγινε με σπρέι και τρικάκια

post image

Το Σάββατο 21/1 επιλέξαμε να παρέμβουμε στα καταστήματα των Market In στην περιοχή του Ζωγράφου και των Ιλισίων δηλώνοντας την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους των Market in Ιωαννίνων και ταυτόχρονα ενημερώνοντας τον κόσμο της περιοχής για την πραγματική φύση της εν λόγω επιχείρησης. Κάνουμε ξεκάθαρο σε κράτος αφεντικά και φασίστες ότι σε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων θα απαντάμε με ταξική αλληλεγγύη και κλιμακούμενη εργατική αντιβία.

Η παρέμβαση έγινε με σπρέι και τρικάκια στα κεντρικά καταστήματα Market in στην Λεωφόρο Στρατάρχου Παπάγου και με τρικάκια στα καταστήματα:

Στην οδό Γ. Ζωγράφου 100
Στην οδό Γ. Ζωγράφου & Ανθέων
Στην οδό Γαλήνης 36
Στην οδό Μούσκου2
Στην οδό Μούσκου &Εκβατάνων
Στην οδό Μπισκίνη 45
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΓΑΛΕΡΑ ΤΩΝ MARKET IN.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ MARKET IN.

Αναρχική Ομάδα Ζωγράφου "Βραχυκύκλωμα"

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License