ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA

Το ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών( συνέλευση Θεσσαλονίκης), στηρίζει το κάλεσμα για αντιφασιστική πορεία σήμερα το απόγευμα, στις 6.00, έξω από το χώρο που στεγάζονταν η κατάληψη Libertatia.

Το ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών( συνέλευση Θεσσαλονίκης), στηρίζει το κάλεσμα για αντιφασιστική πορεία σήμερα το απόγευμα, στις 6.00, έξω από το χώρο που στεγάζονταν η κατάληψη Libertatia. Χθες κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, με πλάτες το εθνικιστικό παραλληρήμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η κατάληψη δέχθηκε δύο φορές επίθεση, με αποτέλεσμα τη δεύτερη να καεί ολοσχερώς. Επίθεση επίσης δέχθηκε και ο Ε.Κ.Χ σχολείο, η οποία αναχαιτίστηκε από τον κόσμο που περιφρουρούσε το κτίριο, αλλά και η αντιεθνικιστική συγκέντρωση στην καμάρα.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Libertatia ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ε.Κ.Χ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18.00, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ Libertia

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License