Στα πλαίσια της όξυνσης των κινητοποίησης ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα, μετά την ΑΡΝΗΣΗ του υπουργείου δικαιοσύνης να ανοίξει διάλογο μαζί μας, αποφασίσαμε να κρατήσουμε ανοιχτά τα προαύλια ως τις 21:00 και τα κελιά ως τις 22:00 το βράδυ , για σήμερα Τετάρτη 24/1/2018 .

   Καλούμε τους εκπροσώπους του υπουργείου να αλλάξουν την στάση τους και να μην κλείνουν την πόρτα και τα αυτιά τους στους χιλιάδες κρατούμενους που συμμετέχουν στην κινητοποίηση. Μπορεί να μας έθαψαν μέσα σε τσιμεντένιους τοίχους , αλλά δεν μπορούν να θάψουν την φωνή μας.

   Αυτή η δράση είναι η πρώτη απάντηση στην αδιαφορία των εκπροσώπων του υπουργείου να συναντηθούν μαζί μας.

  
   Αν μέχρι την Παρασκευή 26/1/2018 δεν εγκαταλείψουν την σιωπή τους και την θαλπωρή των πολυτελών γραφείων τους , για να έρθουν και να συναντηθούν μαζί μας, ΤΟΤΕ θα ακολουθήσουν κι άλλες πιο δυναμικές κινήσεις σε όλες τις φυλακές της ελλάδας.

Επιτροπή Αγώνα Φυλακών Κορυδαλλού
Ανδρικές Φυλακές πτέρυγες (Α,Β,Γ,Δ,Ε και Α θέση υπογείου παραρτήματος)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License