Άργος - Κόρινθος : Μικροφωνικές αλληλεγγύης στον Αναρχικό Γρ . Τσιρώνη.

Μετά από κοινή απόφαση,σύντροφοι/ισσες από την Αναρχική Συνέλευση Άργους Lupus και από τις Αντιεξουσιαστικες "Σειρήνες" Κορίνθου,στα πλαίσια του Πανπελ/κού συντονισμού Αναρχικών πραγματοποιήσαμε μικροφωνικές αλληλεγγύης με πανό και μοίρασμα κειμένων στα κέντρα των δύο πόλεων για την υπόθεση του Αναρχικού συντρόφου Γρ. Τσιρώνη.

post image

Μετά από κοινή απόφαση,σύντροφοι/ισσες από την Αναρχική Συνέλευση Άργους Lupus και από τις Αντιεξουσιαστικες "Σειρήνες" Κορίνθου,στα πλαίσια του Πανπελ/κού συντονισμού Αναρχικών πραγματοποιήσαμε μικροφωνικές αλληλεγγύης με πανό και μοίρασμα κειμένων στα κέντρα των δύο πόλεων για την υπόθεση του Αναρχικού συντρόφου Γρ. Τσιρώνη. Ακολουθει το κειμενο που διαβαστηκε :

Ο Φόβος μιας επανάστασης αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του κράτους

Με τον γενικευμένο φόβο της λαϊκής εξεγέρσεις, ξυπνούν και κοιμούνται οι δήμιοι της κάθε λαϊκής βούλησης. Τα μέτρα καταστολής ακόμα και των λιγοστών αστικών δικαιωμάτων άσκησης αμφισβήτησης της δημοκρατίας τους, υποδεικνύουν χωρίς αναστολές πως ο πραγματικός τους εχθρός δεν είναι ούτε η εξάρτηση από τον Ιμπεριαλισμό και τα ολιγοπώλιά του, ούτε από τους “γείτονες”, ούτε από τους εγχώριους φασίστες. Ανατρέχουν στον προσφιλή στους φασίστες και τους σταλινικούς “εσωτερικό εχθρό” για να δικαιολογήσουν ασύλληπτες και άδικες στερήσεις ατομικών δικαιωμάτων σε όσους τολμούν να σκέπτονται διαφορετικά από τον συμφερτό που μας κρατάει σκλάβους. Η στέρηση αυλισμού και αδείας σε πολιτικούς κρατούμενους, η στέρηση δίχως αποδείξεις της ελευθερίας με κατ οίκον περιορισμό, διάβασε κατ οίκον φυλάκιση, του αναρχικού Γρηγόρη Τσιρώνη δείχνουν πως αρκεί και μόνο να πιστεύεις στην Αναρχία αποτελεί ποινικό αδίκημα για το “δίκαιό τους”.
Ο σύντροφος Γρηγόρης Τσιρώνης για το μοναδικό “αδίκημα” που διέπραξε, να είναι Αναρχικός, βρίσκεται σε κατ οίκον φυλάκιση με 24ωρη φύλαξη μέχρι την επικείμενη δίκη του τον Μάιο του 2018 και ενώ είχε προηγηθεί προφυλάκισή του χωρίς δίκη για 2χρόνια, για υπόθεση για την οποία αθωώθηκε.
Εδώ και μία δεκαετία το κράτος στοχοποιεί τον Γρηγόρη Τσιρώνη κατηγορώντας τον για ληστείες τραπεζών, ακόμα και σαν μέλος του Επαναστατικού Αγώνα παρ όλο που τόσο ο ίδιος όσο και μέλη του ΕΑ το έχουν κατηγορηματικά διαψεύσει.
Εδώ και χρόνια, απ την προδοτική συνθήκη της Βάρκιζας, το κράτος στοχοποιεί οποιονδήποτε αρθρώνει πολιτικό λόγο που το αμφισβητεί κι αυτοί είναι οι Αναρχικοί.
Εκφράζοντας την συμπαράστασή μας στον Γρηγόρη Τσιρώνη, είναι ως να εκφράζουμε την μελλοντική αλληλεγγύη μας στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Να αρθεί άμεσα ο κατ’ οίκον περιορισμός του συντρόφου Γρηγόρη Τσιρώνη

Κανένας σύντροφος όμηρος στα χέρια του κράτους

Α.Σ.Α. LUPUS - Αντιεξουσιαστικες Σειρηνες Κορίνθου

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License