ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ/ΠΑΤΡΑ

Χθες το βράδυ ξημερώματα Τετάρτης (31/1) εντοπίστηκαν από 4 συντρόφους 2 φασιστοειδή της νεοναζιστικής γρκούπας ΑΡΜΑ που έγραφαν συνθήματα και άφηναν στη γειτονιά της Άνω Πόλης κείμενα και τρικάκια εθνικιστικού περιεχομένου εξ αφορμής του Μακεδονικού ζητήματος που έχει ανοίξει τις τελευταίες εβδομάδες και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επανεμφάνιση διάφορων πατριωτικών/ακροδεξιών/εθνικιστικών/φασιστικών στοιχείων στο δημόσιο πεδίο.

post image

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ

Χθες το βράδυ ξημερώματα Τετάρτης (31/1) εντοπίστηκαν από 4 συντρόφους 2 φασιστοειδή της νεοναζιστικής γρκούπας ΑΡΜΑ που έγραφαν συνθήματα και άφηναν στη γειτονιά της Άνω Πόλης κείμενα και τρικάκια εθνικιστικού περιεχομένου εξ αφορμής του Μακεδονικού ζητήματος που έχει ανοίξει τις τελευταίες εβδομάδες και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επανεμφάνιση διάφορων πατριωτικών/ακροδεξιών/εθνικιστικών/φασιστικών στοιχείων στο δημόσιο πεδίο. Αποκορύφωμα της θρασύδειλης δράσης τους ήταν η επίθεση στο ΕΚΧ Σχολείο και στην αντιφασιστική συγκέντρωση της Καμάρας, καθώς και ο εμπρησμός της κατάληψης Libertatia, όλα αυτά υπό την κάλυψη της αστυνομίας και της συμμετοχής στους στην εθνικιστική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Στη συγκέντρωση αυτή συμμετείχε και το ΑΡΜΑ μέλη του οποίου είναι και τα προαναφερθέντα καθάρματα.

Παρότι μπρατσωμένα παιδιά και πιστοί πελάτες των γυμναστηρίων της γειτονιάς τους οι εν λόγω νταήδες δοκίμασαν να το βάλουν στα πόδια στη θέα των αντιφασιστών συντρόφων. Αφού σερβίραμε στον πρώτο μερικές ψιλές προτού διαφύγει αφήνοντας μας όλα τα υπάρχοντα του (μπουφάν, τσάντες, γυαλιά αλλά και το ‘’συναγωνιστή’’ του) και στο δεύτερο αρκετές χοντρές ώσπου να μείνει αναίσθητος συλλέξαμε το κινητό από το μπουφάν του καθώς και 2 σακούλες με έντυπο εθνικιστικό υλικό και σπρέι. Στο κινητό του εν λόγω φασίστα βρέθηκαν αρκετές φωτογραφίες από μοιράσματα κειμένων και γραψίματα ρατσιστικών συνθημάτων καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες (επαφές, μέιλ κλπ) για τον εντοπισμό άλλων ναζί.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι η Πάτρα είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική και ότι θα σταθούμε με κάθε τρόπο και σε κάθε πεδίο απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια των νεοναζί και των οπαδών τους να σηκώσουν κεφάλι. Θυμηθείτε το σύνθημα που αναγράφατε στα κείμενα σας: ‘’Η επιβίωση σου εξαρτάται από το θάρρος σου’’, και το δικό σας, αποτυχημένοι συνεχιστές του Ρούντολφ Ες, αποδείχθηκε λειψό. Θα σας τσακίσουμε!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ-ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Μαυροκόκκινοι πολιτοφύλακες – Νοσταλγοί του Μελιγαλά

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License