ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ

Καλούμε σε αντιφασιστική περιφρούρηση της γειτονιάς των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, για τη δίκη της χρυσής αυγής που συνεχίζεται, στο εφετείο Αθηνών.

Καλούμε σε αντιφασιστική περιφρούρηση της γειτονιάς των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, για τη δίκη της χρυσής αυγής, που συνεχίζεται, στο εφετείο Αθηνών.

Παράλληλα στηρίζουμε τα αντιφασιστικά καλέσματα του διημέρου στο κέντρο της Αθήνας και θα περιφρουρίσουμε την γειτονιά και την κοινότητά μας από κάθε επιθετική ενέργεια φασιστών και κράτους.

Ενάντια στην αναζωπύρωση της φασιστικής απειλής

Αλληλεγγύη με τις καταλήψεις και τις εστίες αγώνα


ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Παρασκευή 02-02-2018, Τριχωνίδος με Κουζή στις 10:00
Σάββατο και Κυριακή, στις καταλήψεις και στους δρόμους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License