ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΡΓΟΣ: Καλούμε τον κόσμο του αγώνα στη Διεθνιστική-Αντιφασιστική Συγκέντρωση αύριο Κυριακή 04/02, 12:00 στα Προπύλαια


Πατριδοκάπηλοι κάθε εθνικότητας επιδιώκουν την ανάσταση του εθνικου κορμού προτρέποντας τον κόσμο σε εθνικιστικά παραληρήματα.

Τα τελευταία 25 χρόνια έχουν ξεχαστεί οι βαλκανικοί πόλεμοι που κατακερμάτισαν τους λαούς, χτίζοντας σύνορα φρούρια, υψώνοντας και καρφώνοντας ματωμένες σημαίες και πατώντας πάνω στα πτώματα των νεκρών τους.

Ο εθνικισμός και ο αλυτρωτισμός γεννούν νεκροταφεία.

Ως διεθνιστές τασόμαστε με τους λαούς κι όχι υπερασπιστές των εκάστοτε κυβερνήσεων , βάζουμε ανάχωμα τα σώματα μας και δίνουμε το παρόν αύριο Κυριακή 04/02, στις 12:00 στα Προπύλαια για να υπερασπιστούμε όλα τα ελεύθερα εδάφη της μητρόπολης.

Καλούμε, λοιπόν, όλο τον κόσμο του αγώνα να κατέβει στη Διεθνιστική-Αντιφασιστική Συγκέντρωση γιατί ο φασισμός δεν εκδημοκρατίζεται παρά τσακίζεται στο δρόμο.

Α.Σ.Α. LUPUS
Lupus@espiv.net

Αντιεξουσιαστικές Σειρήνες Κορίνθου

Anarxikesseirines@espiv.netΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License