Πολλά ακούστηκαν για το σημερινό συλλαλητήριο . Ένα με 1,5 εκατομμύριο υπολόγισαν οι ειδικοί...Οι μετριοπαθείς ειδικοί του Τόσκα μιλούν για 140.000. Το παρακάτω βίντεο προέρχεται απο το ελικόπτερο της αστυνομίας και δείχνει τις 20-25 χιλιάδες που τελικά αποδέχτηκαν το κάλεσμα φασιστών, ναζί, ΝΔ, εκκλησίας, χουλιγκανων και λοιπών αποβρασμάτων καθώς και όσων τσίμπησαν απο τη προπαγάνδα των ΜΜΕ.

ΥΓ: Το link συνειδητά δίνεται απο το μέσο που προσπάθησε με νύχια, δόντια, ψέματα και προβοκάτσιες να κατεβάσει κόσμο ή να κατασκευάσει την επιτυχια του "συλλαλητηρίου"

http://www.protothema.gr/greece/article/757564/video-plana-tou-sullalitiriou-tis-athinas-apo-to-elikoptero-tis-astunomias/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License