Την Κυριακή 4/2 γύρο στις 8, φασίστας ο οποίος βρισκόταν σε συρμό του μετρό στην γραμμή Αγία μαρίνα-αεροδρόμιο, την ώρα που ο συρμός σταματούσε στην στάση Κατεχάκη, προκάλεσε αντιφασίστες που βρισκόταν στον σταθμό φωνάζοντας αίμα τιμή και επαναλαμβάνοντας για δεύτερη φορά την ίδια φράση εισέπαξε τα δέοντα. Αυτά τα μιάσματα που βγήκαν από τις τρύπες τους νομίζοντας ότι είναι η μέρα θα αντιμετωπιζονται με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που θα επιχειρούν να προπαγανδίσουν τις εμετικές ιδέες τους. 

Μαχητικός αντιφασισμός παντού.

Φασίστες πίσω στις τρύπες σας.

από Βασιλης Νικου 06/02/2018 7:25 μμ.


Ημουν παρων στο γεγονος,δεν ξερω απο που αντλησατε την πληροφορια  αλλα πιτσιρικας ηταν κ δεν τον ακουσα να φωναζει καποιο συνθημα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License