Πάτρα_Σπάσιμο γραφείων Σώρρα

Δεν θα αφήσουμε σπιθαμή χώρου σε κάθε λογής εθνικιστικό και φασιστικό μόρφωμα. Παλεύουμε καθημερινά και με κάθε μέσο για την καταστροφή του υπάρχοντος που γεννά φασισμούς και ξερνά μισαλλοδοξία. Υπερασπιζόμαστε τις δομές και τους ανθρώπους του αγώνα, μαχόμενοι καθημερινά και ανυποχώρητα για την αναρχία.

Ξημερώματα Πέμπτης 1η Φλεβάρη, ομάδα αναρχικών σπάσαμε τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Πάτρα. Αυτό αποτελεί μια μικρή μόνο κίνηση απέναντι στην εθνικιστική έξαρση των τελευταίων ημερών.
 Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ένα εθνικιστικό μόρφωμα με ξεκάθαρη ρητορική περί φυλετισμού, λειτουργώντας προωθητικά στη διάχυση του ρατσιστικού/φασιστικού μίσους.
 Η επαναφορά στο προσκήνιο του ζητήματος της ονομασίας της Μακεδονίας λειτούργησε ως αφορμή για εθνικιστικό παροξυσμό, δίνοντας ένα γερό πάτημα στον ακροδεξιο συρφετό να βγει από τις τρύπες του επιδιώκοντας να κερδίσει έδαφος στο κοινωνικό πεδίο. Απόληξη των παραπάνω ήταν φασιστικές επιθέσεις σε κινηματικούς αυτοοργανωμένους χώρους στη Θεσσαλονίκη, και ο ολοσχερής εμπρησμός της κατάληψης Libertatia.
 Δεν θα αφήσουμε σπιθαμή χώρου σε κάθε λογής εθνικιστικό και φασιστικό μόρφωμα. Pαλεύουμε καθημερινά και με κάθε μέσο για την καταστροφή του υπάρχοντος που γεννά φασισμούς και ξερνά μισαλλοδοξία. Υπερασπιζόμαστε τις δομές και τους ανθρώπους του αγώνα, μαχόμεnοι καθημερινά και ανυποχώρητα για την αναρχία.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ 
ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΆ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License