Το βράδυ της κυριακής 4/2, ανήμερα της πατριωτικής φιέστας στο σύνταγμα, επισκεφτήκαμε τα γραφεία της ‘’Ελλήνων Έλευσις’’στο κέντρο της πόλης σπάζοντάς τα. Με αυτή την κίνηση θέλαμε να δώσουμε μια μικρή απάντηση στον εθνικιστικό παροξυσμό των τελευταίων ημερών με αφορμή το ‘’μακεδονικό ζήτημα’’. Ένα ζήτημα που όλως τυχαίως έσκασε τη στιγμή που ένα ακόμα πακέτο μέτρων, μετά την τελευταία αξιολογηση του eurogroup, τίθεται σταδιακά σε εφαρμογή από 1/1/2018. Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι λοιπόν η περίοδος που βγήκε στον αφρό το ‘’μακεδονικό’’, παρασύροντας μαζί του όλους τους φασιστο-φελούς αυτού του τόπου.

Χαιρετίζουμε όλους τους αντιφασίστες συντρόφους πανελλαδικά που με οξυμένα αντανακλαστικά και δυναμικές παρεμβάσεις στο δρόμο έκαναν ξεκάθαρο στους ‘’άτακτους’’ εθνικιστές, που βρήκαν ευκαιρία να ξεμυτίσουν με όπλο το πατριωτικό πλήθος, ότι ο δρόμος ανήκει στο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ και ΜΌΝΟ.

Αυτό που κρατάμε δεν είναι μια καμένη κατάληψη όπου πραγματοποιήθηκε με την οφθαλμοφανή ανοχή-παρακίνηση της αστυνομίας. Αυτό που κρατάμε είναι οι δεκάδες επιθέσεις σε όλο το εύρος του ακροδεξιού τόξου όλες αυτές τις μέρες. Κρατάμε την συσπείρωση του αντιφασιστικού κινήματος και τις οργανωτικές προσπάθειες περιφρούρησεις και αυτοάμυνας στις γειτονιές καθώς. Κρατάμε τη μυρωδιά από το φρέσκο γαλανόλευκο αίμα...

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA,ΣΤΟΝ ΕΚΧ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΡΟΣ

 

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

 

ΟΣΟ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

Αντιφασίστες-στριες

 

 

 

ΥΓ: Δε θελήσαμε να αναφερθούμε ούτε στο ελάχιστο στους αργόσχολους κοκορόμυαλους του ‘’καταζητούμενου’’ σώρρα αφού μέχρι και οι πέτρες γνωρίζουν το ποιόν τους.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License