ΠΑΤΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ FAI-IRF

Εν μέσω της επίσκεψης Τσίπρα και 20 υπουργών στην Πάτρα,κάναμε το δικό μας καλωσόρισμα,ανατινάζοντας με γκαζάκια στις 06/02 ξημερώματα τα ΕΛ.ΤΑ. Hellenic Post επί της Έλληνος Στρατιώτου.Ο στόχος και η μέθοδος επιλέχθηκαν χωρίς κανένα περιθώριο παράπλευρης απώλειας.

post image

Εν μέσω της επίσκεψης Τσίπρα και 20 υπουργών στην Πάτρα,κάναμε το δικό μας καλωσόρισμα,ανατινάζοντας με γκαζάκια στις 06/02 ξημερώματα τα ΕΛ.ΤΑ. Hellenic Post επί της Έλληνος Στρατιώτου.Ο στόχος και η μέθοδος επιλέχθηκαν χωρίς κανένα περιθώριο παράπλευρης απώλειας.

ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΘΟΩΤΗΤΑΣ-ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ.
Όσο μεγαλώνουμε ένα πράγμα γίνεται συνεχώς και πιο σαφές.Πως όσο υφίσταται Κράτος-Κεφάλαιο-Κοινωνία,οτιδήποτε εκτός της άμεσης σύγκρουσης δεν είναι παρά ένα (στην καλύτερη) χρυσαφένιο κλουβί.Δεν υπάρχουν επαναστατικές θεωρίες.Υπάρχουν μονάχα επαναστατικές πράξεις.
Ως αναρχικοί,σε ένα καθεστώς που ποινικοποιεί τη σκέψη μας και προσπαθεί να κυριαρχήσει ατύπως,ολοκληρωτικά πάνω μας,μοιράζοντας ρόλους στο κοινωνικό παιχνίδι αλλά και ορίζοντας μας,εμείς φανταζόμαστε τους εαυτούς μας και παλεύουμε να γίνουμε σαν ένα οπλισμένο όπλο,έτοιμο να εκτελέσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.Διότι για κάθε φυλακή,για τους πολιτικούς κρατούμενους,για τις ψυχιατρικές πτέρυγες,για όλους αυτούς που αδικήθηκαν στο βωμό της ρουφιανιάς,του χρήματος,των κανόνων,του κοντόφθαλμου και συμβιβασμένου βολέματος κρύβουμε μια ευαισθησία.Μια μάχιμη ευαισθησία!Η εξουσία πάντως δολοφονεί πολύμορφα και αθόρυβα.Οργή για τον Σώζο Μαλτέζο,όπου λόγω χυδαίας αδιαφορίας,πέθανε στις φυλακές Λάρισσας από σοβαρό πρόβλημα στο δόντι.
Δεν περιμένουμε την κλεψύδρα να αδειάσει.Σπάμε την κλεψύδρα.
Το ταξίδι της ζωής δεν τελειώνει ποτέ.Πάντα θα αναζητά το καλύτερο,το νέο δέρμα,τη νέα θεωρία,τη νέα αλλαγή,την επόμενη εξέγερση.Μια διαδικασία συνεχούς αμφισβήτησης,δίχως τέλος παρά ως κυκλική ροή.Άλλοτε δρώντας σαν Ουροβόρος,όπου κυνηγώντας τα ΠΑΝΤΑ,φθάνει και στο ίδιο το εγώ.Το παν του παντός.Τη μεγαλύτερη φυλακή.Ή αλλιώς τη μεγαλύτερη ελπίδα..

Δύναμη στον αγώνα των κρατουμένων
Συντροφική αλληλεγγύη <<Ψυχή και Σώμα>> στον αναρχικό Ντίνο Γιατζόγλου
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ
...ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

                                                                                          ΠΥΡΗΝΕΣ FAI-IRF

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License