Ενημέρωση απο Αντιφασιστική περιπολία στο κέντρο της Αθήνας

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με αφορμή την φασιστοσύναξη της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων και το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την επόμενη μέρα περίπου 60 σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική περιπολία στους δρόμους της Αθήνας.

post image

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με αφορμή την φασιστοσύναξη της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων και το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την επόμενη μέρα περίπου 60 σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική περιπολία στους δρόμους της Αθήνας.
Ξεκινήσαμε από τα Εξάρχεια περνώντας από Ομόνοια, Αιόλου και διασχίσαμε την οδό Αθηνάς φτάνοντας στη πλατεία Μοναστηρακίου.Λίγο μετά την αφιξή μας εκεί δεχτήκαμε επίθεση από δύο διμοιρίες ΜΑΤ με κρότου λάμψης ενώ έγινε και εισβολή μέσα στο χώρο του μετρό χτυπώντας μέχρι και άσχετο κόσμο που που απλά βρισκόταν εκεί. Στη συνέχεια ανασυγκροτηθήκαμε και αποχωρήσαμε όλοι μαζί.
Μετά από λίγη ώρα οι μπάτσοι επιτέθηκαν και σε δεύτερη αντιφασιστική περιπολία συντρόφων συλλαμβάνοντας δύο άτομα. Για ακόμη μια φορά προετοίμασαν το έδαφος ώστε να μπορούν να αλλωνίζουν ανενόχλητοι κάθε λογής φασίστες που προφανώς μόνο με τη κάλυψη των μπάτσων μπορούν να βγούν στο δρόμο.
Αυτό φάνηκε και την επόμενη μέρα με την αστυνομική παρουσία πέριξ της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στα Προπύλαια.
Οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών όμως δεν κατάφεραν για μια ακόμη φορά να πραγματοποιήσουν αυτό το οποίο μια ζωή ονειρευόνται και η κυρια αιτία ειναι οι μαχητικές περιφρουρήσεις συντρόφων που υπήρχαν σε κάθε πιθανο σημείο (καταλήψεις,στέκια, περιοχές και στενά) το οποίο και θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο για επίθεση. Όσοι έκαναν το λάθος και προσπάθησαν να πλησιάσουν έφυγαν τρέχοντας ή κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ακόμα και στη προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός έλαβαν και εκεί την απάντηση που τους αναλογεί αποτυγχάνοντας μάλιστα δύο φορές.
Κράτος και φασίστες πάντα πορευόντουσαν μαζί με στόχο την αποδυνάμωση του κόσμου του αγώνα ενάντια στο κράτος το κεφάλαιο και το φασισμό.

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΜΟΝΟ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Αντιφασιστική - Αντιεξουσιαστική ομάδα Bellini
Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License