Κλυδωνίζεται η .... αντιπολίτευση !!!

και πέφτοντας περδικλώνονται αλλόκοτες συμπεριφορές  .

Σε πολύ δύσκολη  θέση φαίνεται πώς έχει βρεθεί η αντιπολίτευση στην ελλάδα λίγες μόνο μέρες μετά τις παρελάσεις εθνικιστικών ζόμπι της φασιστικής δεξιάς και όχι μόνο ...

Απο κοντά στην πολιτική δυσκοιλιότητα του παρόντος και οι στρατιές αριστερών που αφού συντάχθηκαν αφελώς στο  κοινό μέτοπο αντιπολίτευσης της φασιστικής δεξιάς (το οποίο μας υπόσχονταν/υπόσχεται  τη μετάβαση σε ένα φασιστικό δεξιό καθεστώς),  τώρα στα δύσκολα ζητάν να "απο_προσωποποιηθεί"  το σκάνδαλο Novartis και να αναλάβει τις ευθύνες του ο...  Καπιταλισμός!!

 

Το δοκίμιο που ακολουθεί είναι  πλήρες των ημερών του και κατέχει όλα  τα χαρακτηριστικά του δοκιμίου και ως εκ τούτου(του ιδίου)  τοποθετείτε πάντα πολιτικά στο νέο σκάνδαλο των φαρμάκων που ταλανίζει την κοινή γνώμη, την ελληνική αντιπολίτευση , το FBI, την ελληνική αριστερά -  ως παγκόσμιο φαινόμενο  διαφορετικών  δυσλεκτικών εκφάνσεων πολιτικής συμπεριφοράς- και βέβαια τους εγκληματίες - αποβράσματα της  φασιστικής δεξιάς που (και) σε αυτή την περίπτωση έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο (οι αριστεροί είναι απλά και σε αυτή την περίπτωση οι αφελής της υπόθεσης )...

Το νέο σκάνδαλο της Novartis αφορά  κάμποσα δις ευρώ και το ακολουθούν ακραία οικονομικά προγράμματα επιβολής συγκεκριμένων ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως αυτό των Μνημονίων,  απέκτησε ξαφνικά ονοματεπώνυμα. Σαμαράς, Βενιζέλος, Αδωνης Γεωργιάδης, Λοβέρδος, Στουρνάρας, Πικραμένος (γόνος "ταγματασφαλιτών" που στην κατοχή  είχαν αναλάβει την (υπερ)προπαγάνδα των ναζιστών ) νυν δεξί χέρι του Μητσοτάκη και λοιπά αποβράσματα . όλοι τους γνωστοί για την τεράστια προσφορά τους στην κοινωνική σφαγή που βιώνουν οι πολίτες   σε αυτή τη χώρα.

Μαζί με τα καθάρματα δημοσιογράφους που άλλοι εμπλέκονται και άλλοι όχι,  αποτέλεσαν το πολιτικό προσωπικό ενός Κράτους που στάθηκε αδίστακτα πάνω από έναν  ολόκληρο λαό.  Όλοι όσοι εμπλέκονται στο φαγοπότι της  Novartis είναι εξαιρετικά πολιτικά καθάρματα και τίποτε άλλο.

Απλά τώρα πήραν σαφή θέση σε ένα τεράστιο σκάνδαλο φαρμάκων που χάθηκαν τεράστια ποσά, εκβιάστηκαν οικονομικά χιλιάδες άρρωστοι άνθρωποι με σοβαρότατες ασθένειες(πχ καρκίνος-λευχαιμίες κλπ) και αναγκάσθηκε διά της βίας ένας ολόκληρος λαός να αποπληρώσει αυτά (μαζί και με άλλα) τα καθάρματα..

Αυτά τα καθάρματα (Σαμαράς, Βενιζέλος, Λοβέρδος, Γεωργιάδης, Πικραμένος  και δημοσιογράφοι)την ώρα που κατέτρωγαν τις μίζες έβαζαν εν είδη χαρατσίου 5ευρα στους ασθενείς για να επισκεφθούν τα δημόσια νοσοκομεία, άφηναν τους άνεργους ή τους ανασφάλιστους  χωρίς δωρεάν κάλυψη υγείας σπρώχνοντας σε αδιανόητα άσχημες καταστάσεις ανθρώπους που έχασαν τα πάντα μέσα στη δίνη των Μνημονίων που δημιούργησαν και αυτά τα καθάρματα..

 

Από τη στιγμή της αποκάλυψης του μεγέθους  των ονομάτων των πολιτικών καθαρμάτων (και κάποιων δημοσιογράφων) που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis άρχισε και μία ταυτόχρονη επιχείρηση προστασίας των συγκεκριμένων καθαρμάτων .. Κυρίως τα ΜΜΕ μαζί με δημοσιογράφους αναλόγων προσόντων , λύσσαξαν για την αθωότητα των καθαρμάτων.

Αν προσέξει κάποιος τη συμμορία των δημοσιογράφων που έχει αναλάβει την προστασία των καθαρμάτων  είναι οι ίδιοι , το ίδιο μέτωπο που στηρίζει την επιλογή-της φασιστικής δεξιάς στην Ελλάδα, με συνεχές ξέπλυμα των ναζί, με τη στήριξη-προβολή  ρατσιστικών συμπεριφορών, την αστυνομοκρατία και την επιβολή ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος που θα τσακίζει τις αντιστάσεις και θα προστατεύει τα λαμόγια-καθάρματά του και βέβαια είναι αυτοί που σταυλίζονται σε ταμεία όπως του ΚΕΕΛΜΠΝΟ αλλά και σε ταμεία όπως αυτά του πρεζέμπορα του noor1  που θα πρέπει να θεωρήτε χορηγός του πρότζεκτ "επιβολή φασιστικής δεξιάς στην ελλάδα" .

 

Το Novartis φαίνεται να είναι ένα ακόμη ταμείο περίπου όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ που τάιζε όλο το σάπιο προσωπικό που ανέλαβε την οικοδόμηση και επιβολή των Μνημονίων  .. Συγκεκριμένοι πολιτικοί , πλήθος  συγκεκριμένων  δημοσιογράφων  και εταιρείες ..

 

Στην κατάσταση που προέκυψε και ανέβρασε τα συγκεκριμένα καθάρματα , όρμησαν ανάμεσα στους υπόλοιπους καλοθελητές και αριστερατζήδες να προβάλλουν , ζητήματα ενός άτιμου Καπιταλισμό άρα τα παλικάρια δε φταίνε , να προβάλλουν τεκμήρια  αθώωσης κλπ. Απο τη ναυαρχίδα της αριστεράς το ΚΚΕ που δεν σηκώνει το ζήτημα γιατί φταίει ο Καπιταλισμός ,  εώς αριστερές πένες σε δεξιά αφεντικά(που εμπλέκονται και στο Novartis) μέχρι ακροαριστερούς του αντιπολιτευτικού μετόπου . Όρθωσαν όλοι αυτοί  το ανάστημα τους και όπως η σουπιά με  το μελάνι για να θολώσει , έτσι  αναμασούν κάτι περίεργα ότι δεν είναι "σκάνδαλο είναι ο Καπιταλισμός" ότι υπάρχει "τεκμήριο αθωότητας" και λοιπά φαιδρά.. Λες και στον "υπαρκτό σοσιαλισμό" το κώμα - Κράτος θα είναι-ήταν αδιάφθορο , λες και το τεκμήριο της αθωότητας  καρφιτσώνεται στο πέτο  σε καθάρματα του είδους των Σαμαράδων, Βενιζέλων, των απόγονων των "ταγματασφαλιτών προπαγανδιστών των ναζί " όπως ο Πικραμένος, ή του Λοβέρδου  και του Στουρνάρα κλπ...

Αλλά είπαμε η αντιπολίτευση πέφτει και στο διάβα της περδικλώνονται δεξιά και αριστερά παλικάρια ..και δεν έχουμε παρά να αναμένουμε και να ενθαρρύνουμε την οριστική ισοπέδωση  καθαρμάτων όπως των φασιστοειδών Σαμαράδων. Πικραμένων, Βενιζέλων κλπ ..

από πεθαίνεις 11/02/2018 12:52 μμ.


τουμπεκί για τη συμπολίτευση

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License