Καλεσμα για την Συνέλευση-Ενημέρωση για την Αντιφασιστική Μοτοπορεία (30/9/2012)

ΚΑΛΟΥΜΕ σε μια ανοιχτή συζήτηση/ενημέρωση για τις επερχόμενες δίκες, ζητώντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη και στήριξη του κόσμου το αγώνα. ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ 18.00 ΕΜΠ, Γκυνη

post image

Στις 28 Φλεβάρη ξεκινάει η πρώτη από τις 2 δίκες της αντιφασιστικής μοτοπορείας. Αφορά την υπόθεση για τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι 15 συλληφθέντες στη ΓΑΔΑ. Στις 14 Μαρτίου ξεκινάει η δεύτερη με 21 κατηγορούμενους αντιφασίστες για τα γεγονότα της μοτοπορείας.

            Σε προηγούμενα κείμενα έχει γίνει γνωστή η πολιτική τοποθέτηση και υπεράσπιση της επιλογής μας να συμμετέχουμε, ως ενεργά πολιτικά υποκείμενα, στη αντιφασιστική μοτοπορεία στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα. Μια περιοχή που τον καιρό εκείνο ήταν ένα μεγάλο πείραμα φασιστών/αγανακτισμένων πολιτών για να εγκαθιδρύσουν το φόβο, την ανασφάλεια, τα ρατσιστικά πογκρόμ και επιθέσεις.

            5 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και ενώ η δίκη της ΧΑ βρίσκεται σε εξέλιξη, με αφορμή τα πατριδοκάπηλα συλλαλητήρια για το μακεδονικό, οι φασίστες ξαναβγήκαν απ τις τρύπες τους.

             Όπως τώρα έτσι και τότε η επιλογή της αντιφασιστικής δράσης ήταν επιβεβλημένη από την ίδια την συνθήκη. Όπως τότε έτσι και τώρα να δημιουργήσουμε αντιφασιστικές εστίες αγώνα και να τσακίσουμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννάει

 

ΚΑΛΟΥΜΕ σε μια ανοιχτή συζήτηση/ενημέρωση για τις επερχόμενες δίκες, ζητώντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη και στήριξη του κόσμου το αγώνα. Καλούμαστε να πληρώσουμε επιπλέον χρηματικά ποσά σε παράβολα, σε μια εποχή όπου πραγματικά με δυσκολία προσπαθούμε όλοι να ανταπεξέλθουμε.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ LIBERTATIA ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΑΕΙ

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ AΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ

18.00 ΕΜΠ, Γκυνη

 

Εικόνες:

από Συνελευση κατηγορουμένων της αντιφασιστικής μοτοπορείας (30/9/2012) 13/02/2018 7:53 μμ.


Στο κείμενο απο παραδρομή γράφτικε οτι το δευτερο δικαστήριο αρχίζει στις 14 Μαρτιου και είναι λάθος. Το δευτερο δικαστήριο αρχίζει στις 12 Μαρτίου. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ενημέρωση.

από Συνελευση κατηγορουμένων της αντιφασιστικής μοτοπορείας (30/9/2012) 13/02/2018 8:21 μμ.


post image

.....

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License