Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΛΠΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

                                            Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΛΠΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Η προκλητική στάση της Αμερικής να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ ,δε θα μείνει αναπάντητη. Ο παλαιστινιακός λαός ξεκινά την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 την 3 INTIFANDA.Ο όρος αυτός σημαίνει την γενικευμένη εξέγερση του λαού της Παλαιστίνης ενάντια στο στρατό του Ισραήλ. Η πρώτη intifanda έγινε το 1987-1993 και η δεύτερη το 2000-2005.Η τρίτη, μας βρίσκει όλους αλληλέγγυους και έτοιμους να σπείρουμε την ιντιφάντα παντού, από άκρη σε άκρη του πλανήτη. Να εξεγερθούμε ενάντια σε σύνορα και κράτη , ενάντια σε θεούς και αφέντες. Ενάντια σε όσους μας φράζουν το δρόμο για μια ζωή ελεύθερη. Είναι αναλλοίωτο δικαίωμα των ανθρώπων να κατοικούν εκεί που έχουν αποφασίσει συλλογικά κι ελεύθερα. Είναι δολοφονικά τα σχέδια του ισραηλινού στρατού κατοχής, που διώχνει τον παλαιστινιακό λαό. Μόνη απαίτηση , η εξέγερση και η αλληλεγγύη των λαών, ενάντια στα σχέδια των δολοφόνων εξουσιαστών.

Από το τείχος της ντροπής των Ισραηλινών έως τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ευρώπης,   

                                       ΑΓΩΝΑ ΝΑ  ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗ ΓΗ      

                 αυτοοργανωμένος χώρος ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΠΗ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License