Απάντηση Φοιτητικού Συλλόγου Καλών Τεχνών Παν.Ιωαννίων για τις συνγχωνεύσεις

Ο φοιτητικός σύλλογος Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά από συνέλευση του τμήματος έβγαλε έγγραφη απόφαση που απαντάει και αντιπαρατίθεται στην δήλωση  του Υπουργείου Παιδείας περί συγχωνεύσεως και ομηρείας των φοιτητών της σχολής. Η δημοσίευση του Υπουργείου Παιδείας ( http://www.minedu.gov.gr/news/32891-06-02-18-se-omiria-oi-foitites-apo-tin-apofasi-tis-sxolis-kalon-texnon-tou-panepistimiou-ioanninon ) επισυνάπτουμε παρακάτω την έγγραφη απόφαση του Συλλόγου και ζητάμε να γίνει δημοσίευση του κειμένου χωρίς κάποιο σχολιασμό-παρέμβαση. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων . Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Έγγραφο απόφασης Φοιτητικού Συλλόγου Καλών Τεχνών Ιωαννίνων

Ο φοιτητικός σύλλογος Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά από συνέλευση του τμήματος έβγαλε έγγραφη απόφαση που απαντάει και αντιπαρατίθεται στην δήλωση του Υπουργείου Παιδείας περί συγχωνεύσεως και ομηρείας των φοιτητών της σχολής.
Η δημοσίευση του Υπουργείου Παιδείας
( http://www.minedu.gov.gr/news/32891-06-02-18-se-omiria-oi-foitites-apo-tin-apofasi-tis-sxolis-kalon-texnon-tou-panepistimiou-ioanninon )
επισυνάπτουμε παρακάτω την έγγραφη απόφαση του Συλλόγου και ζητάμε να γίνει δημοσίευση του κειμένου χωρίς κάποιο σχολιασμό-παρέμβαση.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων .
Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License