Κλείσιμο γραφείων χ.α.

Το μόνο που κατάφεραν να ανοίξουν στην Βέροια ήταν τα ρουθούνια τους...

post image

Και επίσημα τα γραφεία της χ.α. δεν υπάρχουν πλέον (φώτο 1) στην φιλόξενη για όλους εκτός από φασίστες μπάτσους και όλα τα λοιπά σκουπίδια πόλη της Βέροιας..

Ανεπίσημα ωστόσο τα γραφεία άνοιξαν 2 φορές από τους ίδιους(1 στα εγκαίνια που τα αντίκρησαν ανακαινισμένα από συντρόφους) και άλλη μία (που ταυτόχρονα άνοιξαν και τα ρουθούνια τους).

Ενώ μία φορά τα ανοίξαμε και εμείς (βίντεο 1) θέλωντας να καταστήσουμε σαφές σε όλους πως στην πόλη μας δεν είναι μόνο ανεπιθύμητοι αλλά και ανύπαρκτοι.

Αντιφασίστριες και αντιφασίστες.

 

Υ.Γ. Η φωτιά δεν μας καίει, η φωτιά καίει μέσα μας...και θα την βρείτε μπροστά σας.

 

Το βίντεο από την παρέμβαση στα γραφέια τους.

: https://www.youtube.com/watch?v=vbIT0rE9jfM

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License