Διεθνής Αναρχική Έκθεση Βιβλίου - Μάλμε, Σουηδία

Στις 16-17 Ιουνίου πραγματοποιείται η διεθνής αναρχική έκθεση βιβλίου στο Μάλμε της Σουηδίας.

post image

Στις 16-17 Ιουνίου πραγματοποιείται η αναρχική έκθεση βιβλίου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα για παρουσιάσεις βιβλίων και εκδόσεων που κινούνται στον αναρχικό χώρο, αλλά επίσης και εισηγήσεις, συζητήσεις και workshop. Αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα να διδαχτούμε από τις διαφορετικές εμπειρίες των αναρχικών κινημάτων, να ανταλλάξουμε ιδέες και αγώνες σε εξέλιξη. Η διάχυση της θεωρίας αλλά και πρακτικών ενδυναμώνει το κινημά μας τόσο τοπικά όσο και διεθνώς.

Για όλους αυτούς τους λόγους, στέλνουμε μια ανοιχτή πρόσκληση σε συντρόφους και συντρόφισσες από διαφεριτικές τάσεις του αναρχικού κινήματος και μέρη του κόσμου, να έρθουν εδώ και να συμμετέχουν στην έκθεση.

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε κάποια εισήγηση, ή να διοργανώστε ένα workshop, ή να συμμετέχετε σε κάποια από τις συζητήσεις, ή να έχετε τραπεζάκι, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η οργάνωση της έκθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι πολλά τα κομμάτια του παζλ που λείπουν ακόμη – αν έχετε ιδέες ή προτάσεις σχετικά με την έκθεση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Στις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσει μια λεπτομερής ενημέρωση για την έκθεση.

 (A)

anarchistbookfairmalmo@riseup.net

https://gatorna.info/threads/malmo-sweden-anarchist-bookfair-june-16-17-2018-1268/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License