[Θεσσ/νικη] Αντανακλαστική αντιφασιστική περιπολία σε Σταυρούπολη - Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)


post image

Το Σάββατο 17 Φλεβάρη γύρω στους 40 φασίστες επιτέθηκαν στο ματς της προοδευτικής τούμπας στο γήπεδο της Σταυρούπολης με ζώνες ,ρόπαλα , καρέκλες φωνάζοντας << εδώ είναι δυτικά>> , <<γιατί βρίζετε τη Μακεδονία>> και άλλα παρόμοια. Οι οπαδοί και παίκτες της προοδευτικής τους απώθησαν με χρήση πυροσβεστήρα και τους πήραν στο κυνήγι.

Με γρήγορα αντανακλαστικά, το ίδιο βράδυ, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική περιπολία στα δυτικά. Γύρω στους 80 αντιφασίστες/στριες κινήθηκαν δυναμικά σε Σταυρούπολη/ Ηλιούπολη φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα και κάνοντας ξεκάθαρο ότι καμία φασιστική επίθεση δεν μένει αναπάντητη. Στο πέρασμα από κεντρικούς δρόμους της Ηλιούπολης, διάφορα παρεάκια το βάλανε στα πόδια με την θέα και μόνο των αντιφασιστών. Η περιπολία κινήθηκε μέχρι και την πλατεία Άνω Ηλιούπολης όπου και εκεί γύρω στα 10 άτομα με το που είδαν τους συντρόφους άρχισαν να τρέχουν πίσω στις τρύπες τους. Σε εκείνο το σημείο και περίπου μια ώρα αφού είχε ξεκινήσει η περιπολία εμφανίστηκαν μηχανές Ζ και μία μπλε διμοιρία. Οι αντιφασίστες/στριες συνέχισαν με κατεύθυνση τη Σταυρούπολη και μετά το κέντρο. 

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΙΚΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ 

Αντιφασίστες/στριες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License