Τούρκοι στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ Κούρδισσες μαχήτριες – video σοκ

Τούρκοι στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ Κούρδισσες μαχήτριες – video σοκ

 

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τούρκοι στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ Κούρδισσες μαχήτριες στη Συρία.

Ένα φρικιαστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, που δείχνει πως τούρκοι στρατιώτες δεν σέβονται ούτε τους άγραφους νόμους του πολέμου. Συγκεκριμένα τούρκοι στρατιώτες εκτελούν με τον πιο απαράδεκτο τρόπο γυναίκες μαχήτριες της Μονάδας Προστασίας του Συριακού Κουρδιστάν (YPG).

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter οι γυναίκες – πολεμίστριες μεταφέρονται σαν τσουβάλια. Η μία μαχήτρια για να μην ξεφύγει πετιέται σε έναν λάκκο σαν σκουπίδι και εκτελείται και η άλλη εκτελείται σχεδόν εξ επαφής. Και οι δύο έχουν τα χέρια δεμένα και οι τούρκοι στρατιώτες τις παρατάνε και φεύγουν άταφες όπου τις εκτέλεσαν.

Το απαράδεκτο περιστατικό  φέρεται να έγινε στη Συρία, κοντά στην περιοχή Αφρίν.

Όλα αυτά όταν ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ παρεξηγήθηκε με τις φωτογραφίες τραυματισμένων παιδιών της Αφρίν που του έδειξε δημοσιογράφος στη Γερμανία.

Ακολουθεί σοκαριστικό βίντεο όπως εντοπίστηκε στο twitter.

 https://papaioannou-j.gr/archives/230247

από ψάχτουλας 19/02/2018 1:42 μμ.


ειναι hoaxes

Το βίντεο είναι πραγματικό αλλά δεν έχει σχέση με τις Τουρκικές πολεμικές επιχειρήσεις του τελευταίου μήνα στο Αφρίν της Συρίας.

http://ellinikahoaxes.gr/2018/02/19/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License