μικροφωνική στην πλ.Βικτωρίας Πέμπτη 22/2 18.00, για τους 8 διωκόμενους μετανάστες της Π. Ράλλη

μικροφωνική στη πλ. Βικτωρίας για τους 8 διωκόμενους μετανάστες της Π. Ράλλη , εν αναμονή της δίκης τους

post image

O συντονισμός συλλογικοτήτων- ατόμων  ενάντια στα κέντρα κράτησης (σσαεκκ )καλεί σε παρέμβαση – μικροφωνική  στην πλατεία Βικτωρίας , την Πέμπτη 22/2 στις 18.00

Η παρέμβαση αυτή γίνεται στα πλαίσια της στήριξης μας στους 8 διωκόμενους μετανάστες και της δημοσιοποίησης της υπόθεσης τους.

Στις 31/5/2017 , οι 8 μετανάστες ενώ ήταν 8-10 μήνες διοικητικά  κρατούμενοι στη δ/νση αλλοδαπών  Π.Ράλλη, προσπάθησαν να ενημερωθούν για την εξέλιξη της κράτησης τους. Η απάντηση των μπάτσων στο απλό αυτό αίτημα ήταν  να τους ξυλοφορτώσουν άγρια , με αποτέλεσμα να μεταφερθούν και οι οκτώ στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένοι (ανοιγμένα κεφάλια και σπασμένα χέρια.)

Στη συνέχεια , για τη συγκάλυψη  του ξυλοδαρμού , οι μπάτσοι αμέσως έστησαν δικογραφία εναντίον τους. Μια αντανακλαστική σχεδόν κίνηση στην οποία πάντα καταφεύγουν οι βασανιστές όταν θέλουν να δικαιολογήσουν τη βία  τους. Παράλληλα οι 8 μετανάστες μεταφέρθηκαν σε φυλακές  σ’ όλη την επικράτεια.

Αυτή τη περίοδο βρισκόμαστε σε αναμονή του δικαστηρίου  των 8 μεταναστών

Εμείς απο την πλευρά μας στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε κοινότητες αγώνα με τις μετανάστριες/ες , θα συνεχίσουμε να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, και να εναντιωνόμαστε σε οποιαδήποτε καταστολή των μεταναστριών/ων

ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΩΔΗ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ Π.ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 35 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

Αφίσα που κολλιέται και κείμενο που μοιράζεται αυτή τη περίοδο 

Κάτω τα χέρια από τους 8

Αλληλεγγύη με όσους ρευστοποιούν τα σύνορα αυτού του κόσμου

"Όσο μετανάστες και μετανάστριες στοιβάζονται σε κελιά και σε κέντρα κράτησης, εμείς θα προσπαθούμε να εφευρίσκουμε τρόπους να στεκόμαστε δίπλα τους.

Όσο άνθρωποι διαχωρίζονται με βάση τα έγγραφα που βρίσκονται στην τσέπη τους ή τη χώρα προέλευσής τους, εμείς θα φωνάζουμε ότι τα σύνορα είναι χαρακιές στο σώμα της γης και θα κάνουμε ο,τι νομίζουμε για να τις εξαλείψουμε.

 

 

συντονισμός συλλογικοτήτων/ατόμων ενάντια στα κέντρα κράτησης(σσαεκκ)

http://ssaekk.espivblogs.net/

 

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License