ενημερωση διωξεων απο λαρισα

διωξεις για την ακυρωση των πλειστηριασμων στη Λαρισα

Στις 22/2 δυο συντροφοι και μελη της καταληψης Ντουγρου παρελαβαν μια δικογραφια οπου συμπεριλαμβανονται οι ιδιοι και αλλα 5 ατομα σαν κατηγορουμενοι για την παρεμποδιση της διεξαγωγης των πλειστηριασμων στις 10/1 στο δικαστικο Μεγαρο Λαρισας. 

Πιο συγκεκριμενα κατηγορουνται για παραβιαση οικιακης ειρηνης μαζι με μελη του ΚΚΕ της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ. Οι μονοι μαρτυρες ειναι ενας αστυνομικος ο οποιος αναγνωρισε ολα τα ατομα που κατηγορουνται και οι συμβολαιογραφοι που αναφερουν τον αποκλεισμο των δικαστηριων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License