Παρέμβαση με τρικάκια ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα

Το πρωί της Κυριακής 18/2/18 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με τρικάκια στις περιοχές: Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέος Βουτζάς.

Το πρωί της Κυριακής 18/2/18 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με τρικάκια στις περιοχές: Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέος Βουτζάς. Ηταν μια ελάχιστη κίνηση εναντίωσης στην επιβολή του νέου σωφρονιστικού κώδικα με την εφαρμογή του οποίου προσπαθούν να καταστείλουν οποιαδήποτε δράση θεωρείται απειλητική ως προς τον κρατικό μηχανισμό και όχι μόνο.
Επίσης ήταν ένα σινιάλο αλληλεγγύης σε όλους τους συντρόφους που αγωνίζονται μέσα απο τις φυλακές για να εμποδίσουν την εφαρμογή αυτού του φασιστικού νόμου εκτρώματος.
Τα τρικάκια ανέγραφαν τα εξής:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ
ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στην Επιτροπή Αγώνα των φυλακών.

Ακόμα απαιτούμε την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος του αναρχικού Ντίνου Γιαγτζόγλου ο οποίος ξεκίνησε απεργία πείνας στις 21/2 διεκδικώντας την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αναρχική Πρωτοβουλία από τα ανατολικά προάστεια της Αττικής

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License