Πανό αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Ντ. Γιαγτζόγλου

Σήμερα 22/2, αναρτήθηκε πανό αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Ντίνο Γιαγτζόγλου, στο Πολυτεχνείο επι της οδού πατησίων, ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 21/2, με αίτημα την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.  Ο Ντίνος λίγες μέρες μετά τη συλληψη του απο την αντιτρομοκρατική, μεταφέρθηκε βίαια στις φυλακές Λάρισσας, μια συνήθης εκδικητική πρακτική φυσικής και πολιτικής απομόνωσης απο πλευράς του κράτους, ενάντια στους πολιτικούς του αντιπάλους. Μέχρι το γκρέμισμα κάθε κελιού και κλουβιού, δεν θα αφήσουμε κανέναν/μια αιχμάλωτο/η στα χέρια του κράτους Καλη δύναμη !   Α/Α Ραδιόφωνο Ραδιοφράγματα.  

post image

Σήμερα 22/2, αναρτήθηκε πανό αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Ντίνο Γιαγτζόγλου, στο Πολυτεχνείο επι της οδού πατησίων, ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 21/2, με αίτημα την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Ο Ντίνος λίγες μέρες μετά τη συλληψη του απο την αντιτρομοκρατική, μεταφέρθηκε βίαια στις φυλακές Λάρισσας, μια συνήθης εκδικητική πρακτική φυσικής και πολιτικής απομόνωσης απο πλευράς του κράτους, ενάντια στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Μέχρι το γκρέμισμα κάθε κελιού και κλουβιού, δεν θα αφήσουμε κανέναν/μια αιχμάλωτο/η στα χέρια του κράτους

Καλη δύναμη !

 

Α/Α Ραδιόφωνο Ραδιοφράγματα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License