Ο σύντροφος Ντίνος ενημερώθηκε για την κινητοποίηση στις φυλακές Κορυδαλλού που ακολούθησε την παράνομη μεταγωγή του από τα ΕΚΑΜ ενώ είναι απεργός πείνας. Έμαθε ότι μετά από τη πίεση των κρατούμενων τη Δευτέρα θα γίνει έκτακτο συμβούλιο της επιτροπής μεταγωγών και θα εξεταστεί κατ απόλυτη προτεραιότητα η αίτηση του. Παρά τις δεσμεύσεις για "θετικό κλίμα" από τους αρμόδιους που δεσμεύτηκαν μπροστά σε όλους τους κρατούμενους και τον δικηγόρο της επιτροπής αγώνα δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στους υπεύθυνους του υπουργείου. Για αυτό ο Ντίνος θα μαζί με την απεργία πείνας θα ξεκινήσει από αύριο Κυριακή και απεργία δίψας με μόνο αίτημα την άμεση μεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Θα ακολουθήσει αναλυτικό γράμμα από τον ίδιο τις επόμενες ώρες.

Τίποτα δεν τέλειωσε. Όλα συνεχίζονται

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License