Αντικυβερνητική πορεία στον Βόλο. Δράση αντιεξουσιαστών στο Δημαρχείο την ώρα που έφευγε ο Αχ. Μπέος (εικόνες)
Χωρίς εντάσεις και επεισόδια πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο του Βόλου η αντικυβερνητική – αντιεθνικιστική-αντιπολεμική πορεία που οργάνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΕΚ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ) και άλλες συλλογικότητες.

Μετά από τις ομιλίες στον Θόλο του Πανεπιστημίου, οι συμμετέχοντες βγήκαν σε πορεία στους δρόμους με συνθήματα κατά των ενθικιστών και υπέρ της αλληλεγγύης των λαών, ιδαίτερα στα Βαλκάνια.

Στο Δημαρχείο του Βόλου, τέσσερα – πέντε άτομα αποκόπηκαν από την πορεία και έγραψαν συνθήματα σε εξωτερικό τοίχο την ώρα που αποχωρούσε από το Δημαρχείο με το αυτοκίνητό του ο κ. Αχ. Μπέος.

Η πορεία μέσω της Ιάσονος επέστρεψε στη συνέχεια στον Θόλο και οι διαδηλωτές αποχώρησαν σταδιακά.

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License