Ανακοίνωση του κρατουμενου Φατούρου για Ντίνο Γιαγτζογλου

Νίκη στον αγώνα του απεργου πείνας Ντίνου Γιαγτζογλου. Νικη στον αγώνα των κρατουμενων.  ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Στέλνω τους συντροφικους μου χαιρετισμούς στον συγκρατουμενο και απεργο πείνας Ντίνο Γιαγτζογλου και μαζί με το κουράγιο και την δεδομένη μου αλληλεγγύη,  θέλω να του μεταφέρω πως ο τρόπος που μας φέρονται οι μπάτσοι και το κράτος,  μας δείχνει και επιβεβαιώνει αναμφισβητητα το ποιόν ακριβώς τρέμουν και φοβούνται.

Χαιρετίζω την άμεση αντίδραση, εντός και εκτός των φυλακών, τις κινητοποιησεις των συγκρατουμενων και των συντρόφων-ισσων,  στη βίαιη απαγωγή του Ντίνου. Δράσεις οι οποίες,  με τις σειρά τους,  πιάσανε στον ύπνο την σωφρονιστικη μαφία  (και όχι μόνο),  όπως ακριβώς έκαναν και τα ΕΚΑΜ στον συντροφο Ντίνο.

ΝΙΚΗ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ

ΝΤΙΝΟ,  ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΙΣΣΕΣ, ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ-ΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΕΣ ΜΑΣ!

ΣΠΥΡΟΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ                           Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού - Παράρτημα Νοσοκομείου Κρατουμένων 
24/02/18

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License