Ραδιοφωνική μετάδοση εκδήλωσης με Mauricio Ferrari των Ερυθρών Ταξιαρχιών

Στη ζώνη ηχογραφημένων εκδηλώσεων των Ραδιοζωνών Ανατρεπτικής Έκφρασης την Κυριακή 25 Φλεβάρη  στις 2μμ θα μεταδοθεί η ηχογραφημένη εκδήλωση με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου “Η επανάσταση δεν είναι ένα επίσημο γεύμα” με τη συμμετοχή του συντρόφου Μαουρίτσιο Φερράρι, μέλος του “ιδρυτικού πυρήνα” των Ερυθρών Ταξιαρχιών

post image

Στη ζώνη ηχογραφημένων εκδηλώσεων των Ραδιοζωνών Ανατρεπτικής Έκφρασης την Κυριακή 25 Φλεβάρη εκτάκτως αυτή τη φορά στις 2 (και σε επανάληψη την Τετάρτη στις 3μμ), θα μεταδοθεί η ηχογραφημένη εκδήλωση με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου “Η επανάσταση δεν είναι ένα επίσημο γεύμα” με τη συμμετοχή του συντρόφου Μαουρίτσιο Φερράρι (μέλος του “ιδρυτικού πυρήνα” των Ερυθρών Ταξιαρχιών και πρώην πολιτικού κρατούμενου για 30 χρόνια στις ιταλικές φυλακές).

Η εκδήλωση αφορά τα θέματα:

  • Καπιταλιστική Κρίση/ Πόλεμος/ Καθεστώς Έκτακτης Ανάγκης.
  • Πολιτική Συγκρότηση/ Ταξική Οργάνωση/ Επαναστατική Προοπτική. Aπό το Χθες στο Σήμερα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2, στις 19:00, στο Πολυτεχνείο από την Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών) και τις Εκδόσεις ΜΟΛΟΤ.

Η ζώνη ηχογραφημένων εκδηλώσεων μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 3μμ το μεσημέρι και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη στις 3μμ επίσης. Εκτάκτως αυτήν την Κυριακή θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα, λόγω της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής που θα ακολουθήσει στις 5.

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη και από το αρχείο ηχογραφημένων εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα του σταθμού. 

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License